Boş sunucuları talim alanı olarak kullanıyordum ben, sen de öyle yapıp haritaları keşfedebilirsin. Silah olarak ise ilk başta taarruz sınıfına default olarak verilen silahla başla, sonra oynayış tarzına göre uzun-kısa menzilli silahlar arasında seçim yaparsın.Peki hocam silah öneriniz ve oyunu iyice öğrenebileceğim bir harita var mı?
Boş sunucuları talim alanı olarak kullanıyordum ben, sen de öyle yapıp haritaları keşfedebilirsin. Silah olarak ise ilk başta taarruz sınıfına default olarak verilen silahla başla, sonra oynayış tarzına göre uzun-kısa menzilli silahlar arasında seçim yaparsın.Peki hocam silah öneriniz ve oyunu iyice öğrenebileceğim bir harita var mı?
Boş sunucuları talim alanı olarak kullanıyordum ben, sen de öyle yapıp haritaları keşfedebilirsin. Silah olarak ise ilk başta taarruz sınıfına default olarak verilen silahla başla, sonra oynayış tarzına göre uzun-kısa menzilli silahlar arasında seçim yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.