Çözüldü BF 1'de peacekeeper nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
Sistem:
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM
500 GB Crucial M2 SSD

Ekipmanlar:
WINDOWS 11 Home Single Language.
Fare: Corsair Katar Pro
Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe
Meslek
Öğrenci
Evet, BF1'de peacekeeper tabancası nasıl açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok çok zor, denemene değmez.
Hocam hortlatmaya geldim, 2 gündür şu kum torbalı, kareli yeri geçemiyorum nasıl yaptınız?
Discord sunucusu var bir tane oraya gir fotografini at torbanın sana ne yapacağını söylüyorlar ben de o kısımda baya zorlanmistim internette videoları var

Bu sitenin discorduna girin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulamazsanız bu videonun altında da var

Son düzenleme:
Discord sunucusu var bir tane oraya gir fotografini at torbanın sana ne yapacağını söylüyorlar ben de o kısımda bayağı zorlanmistim internette videoları var

Bu sitenin Discord'una girin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulamazsanız bu videonun altında da var

Hocam davet geçersiz alıyorum

Hocam davet geçersiz alıyorum.

2 yerden de denediniz mi hocam. Bu sitenin Discord'una girin bir sekilde onlar yardımcı oluyor normalde. Ben Discord kullanmayi biraktim kisitlamadan sonra o yüzden bilmiyorum su anki durumu. En kotu videoyu izleyip yapmaya çalışın. Detaylıca anlatiyor nasıl yapıldığını Türkçe bir şekilde ilk attigim videoda.

Ölmüş konu ama önemli sorum bende olan künyeyi tekrardan almama gerek var mı ilerleme için.

Hocam künyelerin hepsini tek tek görevleri yaparak toplaman gerekiyor. Öldürdüğünüz adamlardan aldıklarınız hiçbiri tam olarak sizde sayılmıyor sadece profilinizde sergileniyor o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı