BF 2042 Alpha test içler acısı

growss23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Çekirdek 12 İş Parçacığı 32MB Önbellek 7nm AM4 İşlemci

GSKILL 8GB 3200MHz Bellek

MSI B450M-A PRO MAX Anakart

Palit GeForce RTX 4060 Ti JetStream 16GB

KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD

HARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
Meslek
Sinerji Bilgisayar Technician 🖥
Selam ben Grows. YouTube'da gördüğüm BF 2042 oynanış videoları cidden beni hayal kırıklığına uğrattı grafik desen yok hissiyat desen yok 2018'den beri boşuna beklemiş gibi hissediyorum. BF1'den ve BF5'den sonra böyle bir oyun çıkarsa serinin bitişi denilebilir bence. Lütfen beni bilgilendirin. Bu oyun bu şekilde mi çıkacak?

Selam ben Grows. YouTube'da gördüğüm BF 2042 oynanış videoları cidden beni hayal kırıklığına uğrattı grafik desen yok hissiyat desen yok 2018'den beri boşuna beklemiş gibi hissediyorum. BF1'den ve BF5'den sonra böyle bir oyun çıkarsa serinin bitişi denilebilir bence. Lütfen beni bilgilendirin. Bu oyun bu şekilde mi çıkacak?

Hayır bunlar daha test zamanları. Sen bir araba yapıyosun diyelim prototip çıkardın ama araç 150bg. Tam olarak aracı çıkarınca 500bg çıkarıcaksın. Böyle düşün.

Umarım dediğiniz gibi olur kankalar artık BF1 ve BF5 de bir zamandan sonra insanı sıktı bari oynaya bileceğimiz güzel bir oyun gelir...

BF4 2021 Edition gibi duruyor dicemde zaten bu ara çıkan oyunlar hep öyle duruyor Forza Horizon 5 de Next gen Update gibi.
Bence fake Edition gibi duruyor

Şu an Alpha aşamasında sadece yapılar var. Yeni bir bina yapılırken ilk başta dış iskelet olurya öyle düşünün ilk haliyle alakası olmayacak zaten bu görüntüleri görmememiz gerekdi çünkü böyle teknoloji demosu oyunlar kapalı yapılır ve sözleşme imzalarsınız yayınlamayacağınıza dair.Duyduğum bilgilere göre bu videoyu yayınlayanlar orginden banlanacakmış.

Gözüme en çok batan noktalardan biri koşma ve hareket animasyonlarının acilen değişmesi gerekliliği, akıcı olmayan ve bir o kadar da takılma hissiyatı yaşatan bir tablo var. Bilmiyorum orijinal BF4'te bile bu kadar kötü değildi, Beta testi vs diyoruz fakat gameplay trailerda da benzer bir durum var, umarım en azından bu kısmı düzeltirler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı