Bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu belirten Directx Hatası sorunumu çözdü.Merhaba arkadaşlar. Game Pass ile bu oyuna sahibim 2 3 gün önce sorun yoktu fakat birden bu hatayı vermeye başladı. Sebebi nedir? Hatanın resmini ekledim islemci 7800x3D ekran karti 4080 565.90 güncellemesi mevcut.
Çok net çekememişsin ama ekran kartın ve driver vs. gözüküyor. Driver güncellemelerini kontrol ettin mi?Merhaba arkadaşlar. Game Pass ile bu oyuna sahibim 2 3 gün önce sorun yoktu fakat birden bu hatayı vermeye başladı. Sebebi nedir? Hatanın resmini ekledim islemci 7800x3D ekran karti 4080 565.90 güncellemesi mevcut.
Bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu belirten Directx Hatası sorunumu çözdü.Merhaba arkadaşlar. Game Pass ile bu oyuna sahibim 2 3 gün önce sorun yoktu fakat birden bu hatayı vermeye başladı. Sebebi nedir? Hatanın resmini ekledim islemci 7800x3D ekran karti 4080 565.90 güncellemesi mevcut.
Hepsi guncel hocam 565.90 var en son gelen guncellemeÇok net çekememişsin ama ekran kartın ve driver vs. gözüküyor. Driver güncellemelerini kontrol ettin mi?
Hocam neden olmuş olabilir durduk yere oldu kendi kendine 565.90 güncellemesi yaptım sonra bu olduBu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu belirten Directx Hatası sorunumu çözdü.
PipelineLibary hatasını düzeltmenin yolu MachineGuid'i d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6b olarak değiştirmektir.
Windows tuşu + R, ardından regedit yazın.
LOCAL_MACHINE altında Microsoft'u ve ardından Cryptography'yi bulun.
Şifreleme altında MachineGuid'i bulacaksınız, değiştirmeden önce orijinal MachineGuid'inizi yedeklediğinizden emin olun, daha sonra yukarıda verilen MachineGuid'i girin.
Kopyala yapıştır yaptım bilginize.
Zaten durduk yere oluyor bu tarz hatalar bu yazdığım yöntemi uygula çözülmesi lazım. d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6b bu kodu kopyala ve o dediğim yerdeki kod ile değiştir. Yabancılar bu şekilde sorunu çözmüş.Hepsi guncel hocam 565.90 var en son gelen guncelleme
Hocam neden olmuş olabilir durduk yere oldu kendi kendine 565.90 güncellemesi yaptım sonra bu oldu
Zaten durduk yere oluyor bu tarz hatalar bu yazdığım yöntemi uygula çözülmesi lazım. D1EB246E-6243-4460-A88e-5D4E52B1EF6b bu kodu kopyala ve o dediğim yerdeki kod ile değiştir. Yabancılar bu şekilde sorunu çözmüş.
Bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu belirten DirectX hatası sorunumu çözdü.
Pipelinelibary hatasını düzeltmenin yolu machineguid'i D1EB246E-6243-4460-A88e-5D4E52B1EF6b olarak değiştirmektir.
Windows tuşu + R, ardından Regedit yazın.
Local_machıne altında Microsoft'u ve ardından Cryptography'yi bulun.
Şifreleme altında machineguid'i bulacaksınız, değiştirmeden önce orijinal machineguid'inizi yedeklediğinizden emin olun, daha sonra yukarıda verilen machineguid'i girin.
Kopyala yapıştır yaptım bilginize.
Tamam hocam deneyeceğim çok teşekkürler
Rica ederim sorun olmaz ki zaten yedeğini almışsın.Tamam hocam deneyeceğim çok teşekkürler.
Hocam tekrar selam, şimdi PC başına gecebildim orijinal machineguid'i not defterine kaydettim bir de fotoğrafı çektim telefondan ne olur ne olmaz diye şimdi sizin yazdığınızı yazacağım bir sakatlık olmaz değil mi?
Hocam Allah razı olsun düzeldi vallahi çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.