Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar; Epic üzerinden BF2042 oynuyorum FPS bakmak istiyorum AMD katman üzerinden ama gözükmüyor bunun bir ayarı var mıdır? Ekte görsel ile paylaştım yardımcı olursanız çok sevinirim. Dosya Ekleri Adsız.png 1,9 MB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşlar; Epic üzerinden BF2042 oynuyorum FPS bakmak istiyorum AMD katman üzerinden ama gözükmüyor bunun bir ayarı var mıdır? Ekte görsel ile paylaştım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geforce Mx130 Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.651 Çözümler 26 20 Mart 2025 #2 Oyunu AMD Driverina tanimladiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mart 2025 #3 Geforce Mx130 dedi: Oyunu AMD driverina tanimladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de. Başka oyunlar da test ettim gözüküyor ama sadece BF2042 de gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Oyunu AMD driverina tanimladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de. Başka oyunlar da test ettim gözüküyor ama sadece BF2042 de gözükmüyor.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 21 Mart 2025 #4 Frennzy dedi: Tabii ki de. Başka oyunlar da test ettim gözüküyor ama sadece BF2042 de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İlginç, ben de şimdi denedim ve çalışıyor. İlk olarak CTRL-Shift-O ile metrik'i açın ve ardından oyunu başlatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Frennzy dedi: Tabii ki de. Başka oyunlar da test ettim gözüküyor ama sadece BF2042 de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İlginç, ben de şimdi denedim ve çalışıyor. İlk olarak CTRL-Shift-O ile metrik'i açın ve ardından oyunu başlatıp dener misiniz?
KS KS Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2025 #5 Abstrack99 dedi: İlginç, ben de şimdi denedim ve çalışıyor. İlk olarak CTRL-Shift-o ile Metrik'i açın ve ardından oyunu başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... BF2042 değil mi? Gözüküyor sizin? Her şeyi yaptım olmadı EXE. Uyumluluk yönetici olarak çalıştır da yaptım yine olmadı. Artı 0 Eksi
Abstrack99 dedi: İlginç, ben de şimdi denedim ve çalışıyor. İlk olarak CTRL-Shift-o ile Metrik'i açın ve ardından oyunu başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... BF2042 değil mi? Gözüküyor sizin? Her şeyi yaptım olmadı EXE. Uyumluluk yönetici olarak çalıştır da yaptım yine olmadı.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 21 Mart 2025 #6 Frennzy dedi: BF2042 değil mi? Gözüküyor sizin? Her şeyi yaptım olmadı EXE. Uyumluluk yönetici olarak çalıştır da yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Daha önce herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda? Artı 0 Eksi
Frennzy dedi: BF2042 değil mi? Gözüküyor sizin? Her şeyi yaptım olmadı EXE. Uyumluluk yönetici olarak çalıştır da yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Daha önce herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda?
KS KS Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2025 #7 Abstrack99 dedi: Daha önce herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama sorun şu sadece BF2042 de gözükmüyor diğer tüm oyunlar da gözüküyor. Artı 0 Eksi
Abstrack99 dedi: Daha önce herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama sorun şu sadece BF2042 de gözükmüyor diğer tüm oyunlar da gözüküyor.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 21 Mart 2025 #8 Frennzy dedi: Hayır. Ama sorun şu sadece BF2042 de gözükmüyor diğer tüm oyunlar da gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Alt-Tab yapıp denediniz mi? Bilemiyorum en kötü metrik ayarlarını sıfırlayıp deneyin ve buna ek olarak V-Sync vs açık mı? Artı 0 Eksi
Frennzy dedi: Hayır. Ama sorun şu sadece BF2042 de gözükmüyor diğer tüm oyunlar da gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Alt-Tab yapıp denediniz mi? Bilemiyorum en kötü metrik ayarlarını sıfırlayıp deneyin ve buna ek olarak V-Sync vs açık mı?
KS KS Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2025 #9 Abstrack99 dedi: Alt Tab yapıp denediniz mi? Bilemiyorum en kötü metrik ayarlarını sıfırlayıp deneyin ve buna ek olarak V-Sync vs açık mı? Genişletmek için tıkla... V-Sync kapalı da Alt Tab derken nasıl oluyor anlamadım tam olarak. Artı 0 Eksi
Abstrack99 dedi: Alt Tab yapıp denediniz mi? Bilemiyorum en kötü metrik ayarlarını sıfırlayıp deneyin ve buna ek olarak V-Sync vs açık mı? Genişletmek için tıkla... V-Sync kapalı da Alt Tab derken nasıl oluyor anlamadım tam olarak.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 21 Mart 2025 #10 Frennzy dedi: V-Sync kapalı da Alt Tab derken nasıl oluyor anlamadım tam olarak. Genişletmek için tıkla... Oyunu açtınız ve metrikte sağ köşede açık, ardından Alt-Tab yapıp masaüstüne gelin ve ardından yeniden oyuna gelin. Artı 0 Eksi
Frennzy dedi: V-Sync kapalı da Alt Tab derken nasıl oluyor anlamadım tam olarak. Genişletmek için tıkla... Oyunu açtınız ve metrikte sağ köşede açık, ardından Alt-Tab yapıp masaüstüne gelin ve ardından yeniden oyuna gelin.