Frennzy
Hectopat
Daha fazla
Oyunu AMD driverina tanimladiniz mi?
İlginç, ben de şimdi denedim ve çalışıyor.Tabii ki de. Başka oyunlar da test ettim gözüküyor ama sadece BF2042 de gözükmüyor.
İlginç, ben de şimdi denedim ve çalışıyor.
İlk olarak CTRL-Shift-o ile Metrik'i açın ve ardından oyunu başlatıp dener misiniz?
Daha önce herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda?BF2042 değil mi? Gözüküyor sizin?
Her şeyi yaptım olmadı EXE. Uyumluluk yönetici olarak çalıştır da yaptım yine olmadı.
Daha önce herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda?
Alt-Tab yapıp denediniz mi? Bilemiyorum en kötü metrik ayarlarını sıfırlayıp deneyin ve buna ek olarak V-Sync vs açık mı?Hayır. Ama sorun şu sadece BF2042 de gözükmüyor diğer tüm oyunlar da gözüküyor.
Alt Tab yapıp denediniz mi? Bilemiyorum en kötü metrik ayarlarını sıfırlayıp deneyin ve buna ek olarak V-Sync vs açık mı?
Oyunu açtınız ve metrikte sağ köşede açık, ardından Alt-Tab yapıp masaüstüne gelin ve ardından yeniden oyuna gelin.V-Sync kapalı da Alt Tab derken nasıl oluyor anlamadım tam olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.