ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.149 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Eylül 2021 #11 Abi yapma dedi: Optimizasyon iyiyse beklentim var. RX 570 ekran kartım ile oyunu orta ayarlarda 60FPS oynasam yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben kapalı betada 5600 XT ile orta ayarda 45 FPS civarında oynadım. O kadar iyi optimizasyonu olacağını sanmıyorum. FSR ile belki.
Abi yapma dedi: Optimizasyon iyiyse beklentim var. RX 570 ekran kartım ile oyunu orta ayarlarda 60FPS oynasam yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben kapalı betada 5600 XT ile orta ayarda 45 FPS civarında oynadım. O kadar iyi optimizasyonu olacağını sanmıyorum. FSR ile belki.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 4 Eylül 2021 #12 Oyun ilgimi çekmişti biraz. PS4'e de çıkacakmış çıktığı gibi hemen alamam ama indirime girdiği zaman alabilirim.
Oyun ilgimi çekmişti biraz. PS4'e de çıkacakmış çıktığı gibi hemen alamam ama indirime girdiği zaman alabilirim.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 4 Eylül 2021 #13 sebara dedi: Battlefield 3 kadar tatmin etmeyi başarsın yeter. Genişletmek için tıkla... Onun yerini tutacak bir BF serisi daha yapılamaz.
sebara dedi: Battlefield 3 kadar tatmin etmeyi başarsın yeter. Genişletmek için tıkla... Onun yerini tutacak bir BF serisi daha yapılamaz.
sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #14 Ecmel dedi: Onun yerini tutacak bir BF serisi daha yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum kesinlikle ama bir ümit o tadı yakalayabilir umarım ucundan.
Ecmel dedi: Onun yerini tutacak bir BF serisi daha yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum kesinlikle ama bir ümit o tadı yakalayabilir umarım ucundan.