BF 6 alınır mı?

Bütçe
1000

ekodayii

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba, Steam üzerinden BF 6 alacağım $41.99 (USD) fiyatı var. Sizce bu fiyatlardan alınır mı?

Artı olarak call of duty®: Modern warfare® Steam üzerinde %90 indirimle $5.99 USD satılıyor alınır mı? Daha önce oynamadım sarar mı? Ve Online kısmı çalışıyor mu?

Ekstra önereceğiniz oyunlar varsa önerebilirsiniz. Hikaye modu oynamıyor genellikle.

Battlefield serisini seviyorsanız kesinlikle alınır.

6 dolara Call of Duty resmen bedava. Hatalı fiyatlandırma olması bile olası. Kaçırmayın ve alın.

Öneri olarak ise bu konuda önerdiklerime bakabilirsiniz.

Battlefield serisini seviyorsanız kesinlikle alınır.

6 dolara Call of Duty resmen bedava. Hatalı fiyatlandırma olması bile olası. Kaçırmayın ve alın.

Öneri olarak ise bu konuda önerdiklerime bakabilirsiniz.
Evet az önce gördüm öneri konunuzu ama BF 2024, BF 5, Forza Horizon 5 ve RDR 2 oynuyorum.

Bu oyunlara benzer önerileriniz nedir?

Call of Duty®: Black Ops 7 veya Battlefield™ 6 hangisini önerirsiniz? ve Battlefield™ 6 fiyatları BF 2042 gibi $10 altına gelir mi yakın zamanda?

COD 7 = $38.49 USD
BF 6 = $41.99 USD

Multiplayer olarak düşünürsek Black Ops 7 öneririm. Kişisel olarak Battlefield 6 alırdım ama öneri olarak COD 7.

Multiplayer olarak düşünürsek Black Ops 7 öneririm. Kişisel olarak Battlefield 6 alırdım ama öneri olarak COD 7.
BF 5 için çok ön yargılı yaklaştım satın almamıştım bu yıl aldım denedim çok beğendim. BF 6 Grafik olarak 2042'nin hareketli oluşunu ve BF 5'in gerçeklik hissiyatını almış gibi. Sadece multiplayer oynayacağım.

Merhaba, Steam üzerinden BF 6 alacağım $41.99 (USD) fiyatı var. Sizce bu fiyatlardan alınır mı?

Artı olarak call of duty®: Modern warfare® Steam üzerinde %90 indirimle $5.99 USD satılıyor alınır mı? Daha önce oynamadım sarar mı? Ve Online kısmı çalışıyor mu?

Ekstra önereceğiniz oyunlar varsa önerebilirsiniz. Hikaye modu oynamıyor genellikle.

Şu an ücretsiz deneme olayı var BF 6 da bence ilk önce indirip deneyin severseniz alın benim fikrsin oyunun 40 dolar etmeyeceği yönünde kitlesi düştü daha ucuza düşünce alırsınız Call of Duty ise kesinlikle alınır 6 dolara kaçmaz hemen alın derim.

Ekstra olarak BF 1, BF 5 önerebilirim.

Şu an ücretsiz deneme olayı var BF 6 da bence ilk önce indirip deneyin severseniz alın benim fikrsin oyunun 40 dolar etmeyeceği yönünde kitlesi düştü daha ucuza düşünce alırsınız Call of Duty ise kesinlikle alınır 6 dolara kaçmaz hemen alın derim.

Ekstra olarak BF 1, BF 5 önerebilirim.
COD 7 şuan alınır mı? ve cod 7 mi daha iyi bf 6 mı? multiplayer oynayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı