BF 6 "DirectX GetDeviceRemovedReason" hatası veriyor

w00zy16

Picopat
Daha fazla  
RAM
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 INTEL XMP 3.0 - AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah Ram (LD5EU016G-R6400GDLA)
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB GDDR6 128 Bit Ekr
Anakart
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 İ
Merhaba sistemi alalı 3 gün oldu, BF6 MP oynarken 1-2 oyun sonra bu hatayı alıyorum ve sorunu çözemedim, yardımcı olun, hevesim kursağımda kaldı...
Dün en az 10 maç atmama rağmen hiç hata almadım bugün 1-2 maç sonra hata alıyorum. Aşağıya görsel bıraktım.

WhatsApp Image 2025-11-16 at 13.12.46.jpeg

AMD yazılım işini bir çözemedi gitti, saç baş yoldurmaya devam .

Şu linkte birtakım çözümler var . Oku ve dene istersen hangisi tutarsa .

AMD yazılım işini bir çözemedi gitti, saç baş yoldurmaya devam.

Şu linkte birtakım çözümler var. Oku ve dene istersen hangisi tutarsa.

AMD fanları, yazılım sorunlarının 7000 serisinde bittiğini söylüyorlardı oysa.

AMD yazılım işini bir çözemedi gitti, saç baş yoldurmaya devam .

Şu linkte birtakım çözümler var . Oku ve dene istersen hangisi tutarsa .

Hangi birini denemeliyim ki.. Bu nedir ya gerçekten bıktırdı garip olan dün kaç tane oyun attım 1 kere hata vermedi şuan klavye mause ayarlarını editle dediğimde bile uyarı vermeden oyundan atıyor..

AMD fanları, yazılım sorunlarının 7000 serisinde bittiğini söylüyorlardı oysa.

AMD işlemcide 10 numara da işte GPU işini on yıllardır çözemedi. GPU konusunda hep bir yılan hikayesi var ve geriden takip ediyor .

Eskiden mesela HDD dünyasında "Western Digital" dedin mi herkes aman aman uzak dur derdi, teee 20-25 sene önce. Aşırı ısınan ve bozulan HDD'leri ile nam salmıştı. Sonra düzeltmesine rağmen uzun bir süre o leke yapıştı kaldı, şimdilerde ise alanında 1 numara.

AMD işlemcide 10 numara da işte GPU işini on yıllardır çözemedi. GPU konusunda hep bir yılan hikayesi var ve geriden takip ediyor.

Eskiden mesela HDD dünyasında "Western Digital" dedin mi herkes aman aman uzak dur derdi, teee 20-25 sene önce. Aşırı ısınan ve bozulan HDD'leri ile nam salmıştı. Sonra düzeltmesine rağmen uzun bir süre o leke yapıştı kaldı, şimdilerde ise alanında 1 numara.

CPU konusunda iyi zaten ama GPU konusunda hala bir düzelme olduğunu göremiyorum.

Merhaba sistemi alalı 3 gün oldu, BF6 MP oynarken 1-2 oyun sonra bu hatayı alıyorum ve sorunu çözemedim, yardımcı olun, hevesim kursağımda kaldı...
Dün en az 10 maç atmama rağmen hiç hata almadım bugün 1-2 maç sonra hata alıyorum. Aşağıya görsel bıraktım.

Eki Görüntüle 2605655

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

@Albert Winchester, bu sorunu sadece AMD yaşamıyor. 5070 ve 5080 ekran kartlarında da aynı sorun var. NVIDIA sorunsuz demişlerdi hani? Tek sorun AMD değil yani.

DirectX 11 sürümünde başlatabiliyor musunuz oyunu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı