BF V alınır mı yoksa beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Typh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.173

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
BF 1 oynuyorum. BF V deneme fırsatı buldum. Mekaniklerine alıştım gibi ama silah ve map sayısı bana çok az ve tekdüze geldi. Aktif oynayanlar var mı? Oyuna yeni silah veya map geleceğine yönelik düşünceleriniz neler? Battle royale sevmiyorum firestorm muhtemelen oynamam. 190 TL gibi bir fiyata şu an değer mi yoksa ileride mi yatırım yapılmalı?

BF5 oynadıktan sonra ara sıra BF1'e giriyorum. Her tarafı bulanık görüyorum. 😅 Ayrıca dün birisi 100 TL'ye BF5 key satıyordu. İletişime geçersen yardımcı olabilir.

Ben 270 TL den aldım 2018 Kasım ayında. O zamandan bu yana aktif oynuyorum. Haritalar normalde göre az değil ama BF1 ve diğer oyunlarına göre az diyelim. Yeni silahlar, kıyafetler, yüz boyamaları, tanklar, uçaklar bunların hepsini oynarsan sen kendin kazanıyorsun. Haftalık görevler geliyor bu görevleri yaparsan bunlardan birisini kazanabilirsin. Örneğin bu haftanın ödülü yüz boyaması, onu kazanman için görevler var yaparsan bu boyamayı elde edersin. Güncel tutulacak bir oyun. Firestorm modu fena değil diğer battleroyale modlara göre farklı bir yapıya sahip ama ben battleroyal sevmediğim için pek ilgilenmiyorum.

Bu türü seviyorsan bence almalısın . Mapler az diye düşünüyorsan almamazlık yapma çıkarken duyurdular eski oyunlarda dlc adı altında gelen herşey bf5 te bedava eklenti olarak gelecek yani daha çok harita gelecektir.Tavsiye ederim.

BF5 oynadıktan sonra ara sıra BF1'e giriyorum. Her tarafı bulanık görüyorum. 😅 Ayrıca dün birisi 100 TL'ye BF5 key satıyordu. İletişime geçersen yardımcı olabilir.
Aslında BF 1'deki gibi o bulanıklık olmalı. Savaş atmosferi çok güzel BF 1'de o karanlık birinci dünya teması. BF V'de gözlemlediğim kadarıyla bir tek o parlaklığı sevmedim. Aşırı modern savaş hissiyatı veriyor. Adam göremedim pek kayalıklı açık alanlı bir bölüm vardı gözlerimi çok yordu. Medium ayarlarda oynayabiliyorum tabii. Başından kalktığımda gözlerim vampir gibiydi :)
Ben 270 TL den aldım 2018 Kasım ayında. O zamandan bu yana aktif oynuyorum. Haritalar normalde göre az değil ama BF1 ve diğer oyunlarına göre az diyelim. Yeni silahlar, kıyafetler, yüz boyamaları, tanklar, uçaklar bunların hepsini oynarsan sen kendin kazanıyorsun. Haftalık görevler geliyor bu görevleri yaparsan bunlardan birisini kazanabilirsin. Örneğin bu haftanın ödülü yüz boyaması, onu kazanman için görevler var yaparsan bu boyamayı elde edersin. Güncel tutulacak bir oyun. Firestorm modu fena değil diğer battleroyale modlara göre farklı bir yapıya sahip ama ben battleroyal sevmediğim için pek ilgilenmiyorum.
O haftalık görevler deluxe sürümünde değil değil mi? Öyle bir yazı okumuştum sanki deluxe sürümde skinler harici görevler var diye.
İnsanlar artık eski savsşlardan sıkıldı, bu nedenle beklenen ilgiyi görmedi bence. Modern savaş bekliyorum bir sonraki oyunda.
Olabilir herkese hitap etmez ama ben bayılıyorum eski savaşlara. Kaç kere Medal of Honor, Call of Duty 1-2 başlayıp başlayıp bitirmişliğim var. Ayrıca silahlar modern silahlara benziyor biraz. Her türde silah var stg44 müydü neydi AK gibi silah yapmışlar.

Adam görememe sebebin fov ayarı olabilir fullersen millet karınca gibi gözüküyor sanırsam fov ayarı 70 te falan tutuluyordu internette videoları var.Bende normal sürüm var deluxe yok görevler var .Ayrıca bana sorsalar bf için modern zaman mı eski mi moderni tercih ederim fakat bf5 te gayet güzel .

Adam görememe sebebin fov ayarı olabilir fullersen millet karınca gibi gözüküyor sanırsam fov ayarı 70 te falan tutuluyordu internette videoları var.Bende normal sürüm var deluxe yok görevler var .Ayrıca bana sorsalar bf için modern zaman mı eski mi moderni tercih ederim fakat bf5 te gayet güzel .
Araştıracağım hocam. Monitörün dibine girip bakıyordum parlak kısımlarda resmen. Conquest kısmı eski savaşa daha çok uyuyor sanki tema olarak. Özellikle BF 1 1 dünya savaşı cepheler siperler filan acayip uygundu. Modern savaşa fetih modu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Ama battle royalede BF V'in temasına uymamış kafalar karışık. Kurbana girer gibi taksitle alacağım sanırım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı