BF V alınır mı yoksa beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Typh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.175
Ne kadara geliyor şu an? Daha sonra VPN açmadan normal hesaptan oynayabiliyor muyuz?
Evet girebiliyorsunuz. Fiyatına bakmadım. Ben bu yöntemle BF1 full premium paketiyle ilk çıktığı zamanlar 72 liraya almıştım.
Yardımcı olabilir misiniz nasıl yapabilirim bunu ve ortalama ne kadar katar bize?
SoftEther VPNGate kullanın. Arkaplanda Origin varsa kapatın. VPN kurduktan sonra açın. Ülkeyi seçin bağlansın. Daha sonra Origini açın. İstediğiniz oyunu alın. Ayrıca oyun içi coin satışı da daha ucuza geliyor Euro'ya göre. Mesela Apex Coins.

Evet girebiliyorsunuz. Fiyatına bakmadım. Ben bu yöntemle BF1 full premium paketiyle ilk çıktığı zamanlar 72 liraya almıştım.

SoftEther VPNGate kullanın. Arkaplanda Origin varsa kapatın. VPN kurduktan sonra açın. Ülkeyi seçin bağlansın. Daha sonra Origini açın. İstediğiniz oyunu alın. Ayrıca oyun içi coin satışı da daha ucuza geliyor Euro'ya göre. Mesela Apex Coins.

2 ay önce arkadaşıma denedik VPN ile satın almayı. Denemediğim ülke kalmadı, denemediğim VPN kalmadı ama satın alma işlemi gerçekleştirmiyor. Sebebi ise ülke değişince farklı ödeme yöntemleri karşımıza çıkıyor bizde bunları yapamıyoruz maalesef. Bu yüzden alamadık. BF3 ve BF4 içinde görmüştüm VPN ile alan ama BFV den sonra bir çözüm bulmuşlar gibi geldi bana.

@Typh
Hayır öyle bir durum yok. Sen standartta alsan o görevleri yapıyorsun. BFV mantığı bu sefer oynayan kazanır. Para ile satın alabileceğin bir şey yok oyunda zaten. Yeni haritalar geliyor ayrıca. Geçen hafta duyurusu yapıldı. Hem firestorm için hemde oyuna yeni mod ve harita geliyor. Bulanıklık sorunu ise bulanıklığı komple kapatın. Video ayarlarında Basic sekmesinde en altta 4 seçenek var hepsini kapatın bu şekilde net görünür adamlar.

Pc’de ve PS’de indirimler vardı. 149 TL’ye düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Şu an devam etmiyor ama yine olur. EA’in pek beklentisini karşılamamış satışlar. O yüzden indirimler yapıyorlar. Yine yaparlar. Onu bekleyin bence. Ve silah mekanikleri BF 1’e göre daha düzgün en azından.

Bu VPN programını indirdim kurdum ama, dediğiniz gibi ülkeye falan bağlanamadım. Ne yapmam gerek?

Bence niyetine girmişken al BF1 le arada belki uçurumlar yok ama oturup farkları saymaya başlayınca çokta düşünmüyorsun. Herşeyden ziyade oyun birkere güncel ve bence daha başında yani güncelleştirmede daha çok yolu var. Modern vs eski dönem karşılaştırmasına girmiyorum tamamen zevk meselesi ama benim tercihim eğer yetiyorsa bütçen al başla ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk ilerlersin, yok bütçem zorlanır diyosanda indirimler çok uzakta değil diye düşünüyorum.

BF1'i 22 liraya almistim ve cidden su an verdigim paraya aciyorum. EA gibi bir sirketin oyunlari para etmiyor benim icin. Eger FPS seviyorsan alinabilir. Yeni harita ve guncellemeleri de DLC olarak satarlar artik :D

BF1'i 22 liraya almistim ve cidden su an verdigim paraya aciyorum. EA gibi bir sirketin oyunlari para etmiyor benim icin. Eger FPS seviyorsan alinabilir. Yeni harita ve guncellemeleri de DLC olarak satarlar artik :D

BF 5 için gelecek bütün güncellemeler ücretsiz verilecek diye söylendi. Ne kadar doğru orası EA nın güvenilirliğine kalmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı