BF1 açılmıyor

emiran53

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm.
Oyunu Steam'den aldım ve Steam'den indirdim. EA yüklü ve EA ile de Steam entegrasyonu mevcut. Oyun açılırken hiçbir hata kodu göstermeden direkt olarak kapanıyor. Bu durumu nasıl çözerim?

Dosya doğruladıktan sonra sonucu yazarsınız. Laptop modeli nedir?
Laptop Modeli: Monster Abra V18.2

Dosya doğrulaması yapıldı, EA App silip tekrardan yeniden yükledim. Sorun devam ediyor.

Sorunu net anlamak için oyunu açtıktan sonra bu ekrana geliyor sonrasında bu ekran kapanıyor ve hiçbir şey yokmuş gibi EA App'e atıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    684,4 KB · Görüntüleme: 24
Laptop Modeli: Monster Abra V18.2

Dosya doğrulaması yapıldı, EA App silip tekrardan yeniden yükledim. Sorun devam ediyor.
Hocam oyunu açılıp kapandıktan sonra görev yöneticisinde EA e dair her şeyi kapatın. Daha sonra steam de kapansın. Ve bir daha deneyin (steam'den girin)
Olmuyorsa oyun EA uygulamasına ekleniyor zaten EA uygulamasından açın oyunu.

Hocam oyunu açılıp kapandıktan sonra görev yöneticisinde EA e dair her şeyi kapatın. Daha sonra steam de kapansın. Ve bir daha deneyin (steam'den girin)
Olmuyorsa oyun EA uygulamasına ekleniyor zaten EA uygulamasından açın oyunu.
önerilerini denedim hocam, aynı şekilde sorun devam ediyor.

Güvenli internet açıksa kapatıp dener misin?
TürkNet kullanıyorum. DNS'im Google DNS'ine ayarlı Discord kullandığım için. Güvenli İnternet açık mı bilmiyorum, onu kontrol edeceğim.

O zaman öncelikle önceki DNS ayarına dön, discorda giremediğin zaman olan ayara. Bundan kaynaklı olabilir.
Güvenli internet kapalıymış, DNS ayarlarını düzeltip tekrar güncelleme yazacağım.

O zaman öncelikle önceki DNS ayarına dön, discorda giremediğin zaman olan ayara. Bundan kaynaklı olabilir.
Modeme Hard Resset attım. İlk bağlandığı gibi gıcır gıcır oldu. Sorun devam ediyor :/

Güvenli internet kapalıymış, DNS ayarlarını düzeltip tekrar güncelleme yazacağım.

Modeme Hard Resset attım. İlk bağlandığı gibi gıcır gıcır oldu. Sorun devam ediyor :/
1738426543385.png

Process Monitorden hata raporu çekmek istedim. İnanılmaz...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı