BF1 alınır mı?

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
BF1 alınır mı? BF 2042 ise berbat grafik, BF v bakiyorum o da begenilmemis. Ama... BF1 begenilmis, hikayesi icin alacak olsam korsan indirirdim. Ama... Online icin alacagim, Online keyifli mi?

Oyunu simdi mi alsam yoksa sonbahar indiriminde mi alsam bilemedim.

En yeni BF oyununu isterdim Online ama cidden bu 2022-2023 oyununa gore kotu grafik.

BF1 alınır mı? BF 2042 ise berbat grafik, BF v bakiyorum o da begenilmemis. Ama... BF1 begenilmis, hikayesi icin alacak olsam korsan indirirdim. Ama... Online icin alacagim, Online keyifli mi?
Multisi çok iyi ama yeni başladığında zorlanabilirsin. COD ve BF oyuncularının komandodan farkı yok.

BF1'in MP'si çok keyifli, o yarattığı atmosferi çok oyun yaşatamıyor. Özellikle Gelibolu haritası çok iyi tasarlanmış, milliyetçilik duygularım için demiyorum :) Oyunun MP'si hala canlı hatta Gelibolu haritasına girerken arada sıra bile bekliyoruz. Ah birde ömrünü verenler ve hileciler olmasa 10/10 oyun.

BF1'in MP'si çok keyifli, o yarattığı atmosferi çok oyun yaşatamıyor. Özellikle gelibolu haritası çok iyi tasarlanmış, milliyetçilik duygularım için demiyorum :) oyunun MP'si hala canlı hatta gelibolu haritasına girerken arada sıra bile bekliyoruz. Ah bir de ömrünü verenler ve hileciler olmasa 10/10 oyun.

Eger BF1 simdi alacaksam 40 TL daha yukleyip almam lazim ama BF5 falan da var o fiyata.

Eger sonbahar indiriminde alirsam 540 TL olacak, o zaman da alabilirim ama bu sefer USD'ye donecek is.

Eger BF1 simdi alacaksam 40 TL daha yukleyip almam lazim ama BF5 falan da var o fiyata.

Eger sonbahar indiriminde alirsam 540 TL olacak, o zaman da alabilirim ama bu sefer USD'ye donecek is.
Oyunun indirimli fiyatı cidden 540 lira mı? Ben EA üzerinden bedava aldığım için fiyatına bakmadım bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı