BF1, BF4 ve BF5 almak mantıklı mı?

Gablanify

Hectopat
Epic'te 175 TL'ye aldım üç oyunu (BF1, BF4 premium, BF5 Definitive) BF1 açtım hikayesini çok oynamadım direkt Online girdim Online iyi, şimdi BF4 açtım bunun hikayesi biraz daha Call of Duty Modern Warfare 2'ye benziyor. BF5'i daha açmadım 5 nasıldır iade mi etmeliyim sizce?

Ya da hepsini iade mi etsem? BF4'ü hikaye modu oynayacağım. BF5 hikayesi ve online modu hakkında bir bilgim yok.

Son düzenleme:
5 kendini epey topladi gayet güzel bir halde şu an. Hikayesi film gibi seversin bence. Multideki hile sorunu azaldi kernel Anticheat'den sonra. Bence şimdi en keyifli aktif oynanışa sahip multi BF5'te.
Seriyi sevdiysen ilk kez deniyorsan bence hepsini indir hepsinin hikayesine multisine biraz bak. Ben ara ara hepsine giriyorum BF4 lobileri bile hala aktif ama çok fazla aşırı deneyimli oyuncuyla tadın kaçabilir :D Bence 4'ün hikayesi de güzeldi. Şangay'ı seviyorum.

O son Bundle'da EA'dan 60 liradan mı almıştım hepsini hatırlamıyorum. Şimdi bence 175 uygun eğer sorun etmezsen. Sevdiysen iade etmekle uğraşmazdım platform koleksiyon hobin yoksa.

BF4 benim ilk aşkım. Zavod 311 haritasının gece versiyonu DLC free olmuştu. Evde oynarken ne heyecanlanmıştım karanlıkta rush modu oynamak uf :D

5 kendini epey topladi gayet güzel bir halde şu an. Hikayesi film gibi seversin bence. Multideki hile sorunu azaldi kernel Anticheat'den sonra. Bence şimdi en keyifli aktif oynanışa sahip multi BF5'te.
Seriyi sevdiysen ilk kez deniyorsan bence hepsini indir hepsinin hikayesine multisine biraz bak. Ben ara ara hepsine giriyorum BF4 lobileri bile hala aktif ama çok fazla aşırı deneyimli oyuncuyla tadın kaçabilir :D bence 4'ün hikayesi de güzeldi. Şangay'ı seviyorum.

O son Bundle'da EA'dan 60 liradan mı almıştım hepsini hatırlamıyorum. Şimdi bence 175 uygun eğer sorun etmezsen. Sevdiysen iade etmekle uğraşmazdım platform koleksiyon hobin yoksa.

BF4 benim ilk aşkım. Zavod 311 haritasının gece versiyonu DLC free olmuştu. Evde oynarken ne heyecanlanmıştım karanlıkta rush modu oynamak uf :D

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Oyun güzel keyifli ama bağımlısı olmaktan korkuyorum diğer oyunlara zaman kalmıyor, BF1 oynadım Online girerim sadece. Onun dışında BF4 hikayesi evet güzel ilerliyor, BF5 denemedim ama deneyeceğim Online oynayacağımı sanmıyorum ama belki bir bakarım ona da, keşke Steam üzerinden almış olsaydım hesapta daha güzel dururdu.

Fiyat olarak dertli değilim güzel oyun ancak, biraz da Steam'den alasım vardı tabii ama tek sıkıntı orada da dolar kuruna göre 2 katı para vermem gerekecekti ve indirim beklemek gerekiyordu.

Ben kendi illa Steam olsun takıntımı yendiğim için mutluyum. Her şey o kadar kapanıyor/değişiyor ki artık umursamıyorum. Yine de 2.5 dolar bfv 100 lira etmese mutlu ederdi :D İyi oyunlar size

Technopat Haberler

Geri
Yukarı