BF1 çatışma künyesi nasıl alınır?

FurkanVI

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM
Battlefield 1 de peacekeeper silahi için son bir künye kaldı. Sossions haritasında mumlarla alakalı yerde yeri geliyor 4 tane mum yanıyor bazen hiç yanmıyor. 1 saat kadar uğraştım ama yapamıyorum burada kaldım. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1 de peacekeeper silahi için son bir künye kaldı. Sossions haritasında mumlarla alakalı yerde yeri geliyor 4 tane mum yanıyor bazen hiç yanmıyor. 1 saat kadar uğraştım ama yapamıyorum burada kaldım. Ne yapmam gerekiyor?

Ben geçen gün alabildim çatışma künyesi gerçekten zorlayıcı ama en zor kısım kum torbalarını doğru sırayla dizebilmek, çok sinir bozucu bir serüvendi gerçekten çok yoruldum.

Hala alamadıysanız YouTube'da el-patron isimli bir kanal kendisi de Türk ve detaylı şekilde anlatıyor, orayı kontrol etmenizi öneririm, birçok kişi oradan yaptı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı