BF1 Ea connection Timed Out Hatası

gtx1060

Hectopat
Daha fazla  
BF1'de 'sunucu bağlantınız kesildi' hatası alıyorum.

Hatanın resmi:

nRYYlB.jpg

Lütfen yardım edin. Sunucular çökmüş olabilir mi?

BF1'de 'sunucu bağlantınız kesildi' hatası alıyorum.

Hatanın resmi:

Eki Görüntüle 216953

Lütfen yardım edin. Sunucular çökmüş olabilir mi?

İnternet hızıyla alakalı birşey olabilir. İnternetinizi kullan bütün program ve benzeri şeyleri kapatın. Yeniden deneyin. Problem internetten diye düşünüyorum.

Aynı hatayı bende alıyorum. Ekran kartım olmadığı için intelin dahili grafik yongasını kullanıyorum. En son güncellemeyi kurunca bu hatayı veriyor ama xx.xx.xx.4534 sürücüsünü kurunca oyuna girebiliyorum :D

Aynı hatayı bende alıyorum. Ekran kartım olmadığı için intelin dahili grafik yongasını kullanıyorum. En son güncellemeyi kurunca bu hatayı veriyor ama xx.xx.xx.4534 sürücüsünü kurunca oyuna girebiliyorum :D
bendede hd630 dahili grafik yongası var işlemcim ise i5 7500 ancak ben sadece bir kere güncelledim ve başka bir driveri bulunmuyor yeni bir işlemci olduğu için siz şanslısınız ben büyük ihtimalle driverin gelmesini bekliycem çözümü biliyosanız lütfen cevap verin :D saolun

Ben sorunu denetim masasından intel hd grafik sürücüsünü kaldırıyorum. PC'yi yeniden başlatıyorum güncelleştirmeyi kontrol et diyorum bulduğu sürücüyü indiriyorum oyuna giriyorum. İşim bitince güncel sürücüyü kuruyorum :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı