BF1 FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Renderdevice. Renderahead limit komutunun karşılığına 2 yazmışsınız, bende mesela onu 3 yapınca en iyi sonucu almıştım, siz de onu teker teker 1'den 4'e kadar girip değerleri kontrol edebilirsiniz.

Şimdi deneyeceğim 3 de şu an dediğiniz ayarları tekrar yaptım deniyorum.

Dediğiniz ayarları yaptım 60 kişilik sunucuda 40 FPS bazen 50'ye çıkıyor ama 60'ı hiç görmedim.
 
Son düzenleme:
Meşhur Nisan Update'i sonrası bu oyun böyle oldu. Eskiden bende GTX 770 ve I5 3470 vardı. O sistem ile Ultra'da sabit 75 FPS alıyordum BF1'de ama sonradan işlemci Bottleneck yapmaya başladı o oyunda ve aynı değerleri görmeye başladım sizde olduğu gibi. RivaTuner ile işlemci ve GPU kullanımlarını bi gözlemleyelim isterseniz. Ama muhtemelen çözülmez. Ayrıca Battlefield oyununda haritadan haritaya fps değişir öyle bi durum da var. Arkadaşın verdiği CFG ayarları da işe yaramadıysa muhtemelen çözülemez, maalesef.
 

Cfg'de 4 yaptım dediğiniz ayarı biraz daha iyi 2 - 3 ve 4'ü denedim en iyi 4 oldu 60 FPS görebildim şimdi 1 deneyeceğim.

Şunu da düşünmüyor değilim Windows 8.1'e mi geçsem?
 
Cfg'de 4 yaptım dediğiniz ayarı biraz daha iyi 2 - 3 ve 4'ü denedim en iyi 4 oldu 60 FPS görebildim şimdi 1 deneyeceğim.


Şunu da düşünmüyor değilim Windows 8.1'e mi geçsem?
Sürüm değiştirmek çözmez muhtemelen öyle kalır çözülmezse. Maalesef. İlerde daha iyi build ile oynarsınız...
 

Oyun içi yapabileceğim daha iyi optime olan bir ayar var mı?
 
Eskiden 4690K'lara OC yapıp minik darboğazlarla 1070 besleyip kullanıyorlardı, dediğiniz gibi çoğu kullanıcının yorumu da sonrasında gelen güncellemeler sebebiyle oyunun işlemciye aşırı yüklendiği sonucuydu. Ben bile i5-7500 + manuel OC'lu 1060 6GB ikisiliyle özellikle operasyon modlarında darboğaz yemeyim diye bu arkadaşa verdiğim CFG'nin birebir aynısını kullanıyordum, hatta ona rağmen yine az da olsa küçük 10 FPS'lik kayıplara neden olan işlemci darboğazları ara ara olabiliyordu ama neyse ki performans değerlerim her daim 85 FPS+ olduğu için çok büyük sorun teşkil etmiyordu.

Aşağıdakiler kendi sistemime ait videolardı, CFG'siz daha kötü bir sonuç alıyordum özellikle Soissons ve Monte Grappa gibi haritalarda.

Soissons

River Somme

Monte Grappa
 
Son düzenleme:
Oyun içi yapabileceğim daha iyi optime olan bir ayar var mı?
Yok zaten verebileceğin en iyi CFG bu, kalan ayarların hepsi oyun içinden değiştirilebiliyor. Resolution Scale %90'lara çekilip Mesh Quality Ultra yapılıp geri kalan her şeyi Low'a çekerse güzel sonuç alabilir belki. Ben öyle oynuyordum zamanında GTX 770 ile. 1050ti ile 770 aynı güçte. Muhtemelen bu çözer sizin CFG ile birlikte yapıldığında.

Bu arada CFG için bu değerler verilmiş ama işlemci kaç çekirdek?

Thread. Processorcount 5
Thread. Maxprocessorcount 5
Thread. Minprocessorcount 0

Nokta sonrası boşluk bırakılınca aktifleşmemiş de olabilir arada boşluk olmayacak noktadan sonra.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…