Oneshotheadshot
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. BF1 icin bilgisayar toplamak istiyorum da.. Butcem 3700 TL buna monitor de dahil, simdi BF1'in yaninda BF4 ve belki 3 de oynamak istiyorum GTA, Rainbow, Watch Dogs2 gibi oyunlarin yani sira eski oyunlarda olucak FIFA 07 NFS age of 2 falan baya oyun yukleyecegim yani. Laptopta dusundum ama daha onceden laptop kullandim hep ayni yerdeydim ve hep fise takiliydi yani birnevi masaustu gibi kullaniyordum. En fazla 1-2 kez disarida kullanmisimdir o da yazin kuzenimle koy de oynamak icin falan yada kendim bireysel oynamak icin ama en fazla 1-2 saat o kadar. Bu yuzden laptop almak gibi bir hata bir daha yapmam. Su an dolar ucmus durumda ama yinede 4 bini gecmeyecek bir sekilde yaparsaniz iyi olur...
Cok pahaliya gelirse cunku isteklerim fazla biraz PS4-slim yada Pro'dan birini alip BF1'i orda oynayip 2500 butceli PC alip diger oyunlari PC'de mi oynasam ne dersiniz?
Cok pahaliya gelirse cunku isteklerim fazla biraz PS4-slim yada Pro'dan birini alip BF1'i orda oynayip 2500 butceli PC alip diger oyunlari PC'de mi oynasam ne dersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: