BF1 için 3700 TL sistem önerisi

Oneshotheadshot

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. BF1 icin bilgisayar toplamak istiyorum da.. Butcem 3700 TL buna monitor de dahil, simdi BF1'in yaninda BF4 ve belki 3 de oynamak istiyorum GTA, Rainbow, Watch Dogs2 gibi oyunlarin yani sira eski oyunlarda olucak FIFA 07 NFS age of 2 falan baya oyun yukleyecegim yani. Laptopta dusundum ama daha onceden laptop kullandim hep ayni yerdeydim ve hep fise takiliydi yani birnevi masaustu gibi kullaniyordum. En fazla 1-2 kez disarida kullanmisimdir o da yazin kuzenimle koy de oynamak icin falan yada kendim bireysel oynamak icin ama en fazla 1-2 saat o kadar. Bu yuzden laptop almak gibi bir hata bir daha yapmam. Su an dolar ucmus durumda ama yinede 4 bini gecmeyecek bir sekilde yaparsaniz iyi olur...

Cok pahaliya gelirse cunku isteklerim fazla biraz PS4-slim yada Pro'dan birini alip BF1'i orda oynayip 2500 butceli PC alip diger oyunlari PC'de mi oynasam ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı