3 günde 3 kilo nasıl verilir?

King Stannis

Centipat
Daha fazla  
Cuma günü tartı var 73 Kg'ye düşmem lazım şu an aç karna 75, 5'im nasıl düşerim? Acil taktik lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su tüketmek yapacağın en büyük hata olur. Su tüketimini kesip terleyerek su atarsan vücudunda geçici ama hızlı kilo kaybı olur. Tartıldıktan sonra su içersin eski kilona dönersin kısa sürede.

Arkadaşlar ne bilmeden konuşmuşsunuz öyle, bireysel sporlar ile ilginiz yoksa keşke yorum yapmasaydınız.

Hocam bugünden itibaren tuz, sodyum ve karbonhidrat içeren besinleri tüketmeyi bırakın, kalın kıyafetler ile terleminizi, sıcak su yada son gün fazlasıyla su atıcak kadar saunada kalmanızı öneririm. Su içmeniz bugün çok fazla, son 2 gün fazlasıyla az olsun ama baya baya az denilecek kadar. Sonrasında kalın kıyafetler ile terleyene kadar kardiyo, son gün sauna ve tartı.

Kilo tutturmak bir yana umarım müsabakayı kazanırsınız. Hangi branş olduğunu bilmesem de en iyi galibiyeti bekliyorum sizden güveniyorum. 🥰💪

İlk 2 gün, günde 7-8 litre gibi mideniz dolana kadar su için. vücudun "fazla su var, at" tepkisi vericek.
Perşembe sabahından itibaren: Su içmeyi çok azalt (maksimum 500 ml gibi oda eğer kardiyoda başın döner saunada çok fenalaşırsan mutlaka dur.)

Tartı sonrası da yapmanız gerekeni biliyorsunuz artık, sınırlama yok. Vücudunuzu dinleyin canınız ne çeker ve ne ihtiyacınız varsa tüketin. Özellikle de karbonhidrat, limonlu su, muz, sebze gibi şeyler.

Sporcuların yaptığı diğer hata maalesef ki (5 kilo fazla çıkayım maça) mantığı ile midesini tamamen doldurması. Vücuduna ve sindirimine fazladan yük bindiriyor, hem katkı maddelerini hemde aldığı aşırı kaloriyi vücut sindirmeye çalışıyor. Siz bunu yapmayın derim. Doyduysanız enerjikseniz yeterli olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne bilmeden konuşmuşsunuz öyle, bireysel sporlar ile ilginiz yoksa keşke yorum yapmasaydınız.

Hocam bugünden itibaren tuz, sodyum ve karbonhidrat içeren besinleri tüketmeyi bırakın, kalın kıyafetler ile terleminizi, sıcak su ya da son gün fazlasıyla su atacak kadar saunada kalmanızı öneririm. Su içmeniz bugün çok fazla, son 2 gün fazlasıyla az olsun ama bayağı bayağı az denilecek kadar. Sonrasında kalın kıyafetler ile terleyene kadar kardiyo, son gün sauna ve tartı.

Kilo tutturmak bir yana umarım müsabakayı kazanırsınız. Hangi branş olduğunu bilmesem de en iyi galibiyeti bekliyorum sizden güveniyorum. 🥰💪

İlk 2 gün, günde 7-8 litre gibi mideniz dolana kadar su için. Vücudun "fazla su var, at" tepkisi verecek.
Perşembe sabahından itibaren: Su içmeyi çok azalt (maksimum 500 ML gibi oda eğer kardiyorda başın döner saunada çok fenalaşırsan mutlaka dur.)

Tartı sonrası da yapmanız gerekeni biliyorsunuz artık, sınırlama yok. Vücudunuzu dinleyin canınız ne çeker ve ne ihtiyacınız varsa tüketin. Özellikle de karbonhidrat, limonlu su, muz, sebze gibi şeyler.

Sporcuların yaptığı diğer hata maalesef ki (5 kilo fazla çıkayım maça) mantığı ile midesini tamamen doldurması. Vücuduna ve sindirimine fazladan yük bindiriyor, hem katkı maddelerini hem de aldığı aşırı kaloriyi vücut sindirmeye çalışıyor. Siz bunu yapmayın derim. Doyduysanız enerjikseniz yeterli olur.

Hocam ilk öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi bugün suyu çok içtim şu an ise biraz işe yarar diye merdiven in çık yapıyorum kalın kıyafetler ile dediklerinizi uygulıcağım bu arada belirtemeyi unutmuşum branşım judo.

2 gün boyunca 8 litre civarı su iç, perşembe öğleden sonradan itibaren Total'de 500 ML'den az su iç ve perşembe günü öğleden itibaren tuz yeme. Yemek yemeye devam et, ama çok tuzlu baharatlı olmasın.

Sağ olun hocam musil aklıma geldi ama o biraz şey...

Hocam ilk öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi bugün suyu çok içtim şu an ise biraz işe yarar diye merdiven in çık yapıyorum kalın kıyafetler ile dediklerinizi uygulıcağım bu arada belirtemeyi unutmuşum branşım judo.

Sağ olun hocam musil aklıma geldi ama o biraz şey...

Bir de saunayı bulamayabilirim yani alternatifiniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı