BF1 için sistem yükseltmesi

-Fidelio-

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Şu anki sistemle kasmalar oluyor. Ben yalnızca işlemci ve RAM'i değiştirmek istiyorum. Bana önerebileceğiniz kendi sistemime uyumlu RAM ve işlemciler neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle anakartınızın desteklediği RAM'i söylemelisin. Daha sonra anakartınızın desteklediği işlemci tipini söylemelisiniz. Burada müneccim yoktur bence. Bilemeyiz yani.

Ekran kartı: Sapphire R7 260X OC,
RAM: 6 GB,
Ses kartı: Asus DGX 5.1,
İşlemci: Intel Core i5 2400
CPU 3.10GHz,
PSU: Zalman ZM500-LX 500 Watt,
Anakart: Zotac H61MAT-D-E,
İşlemci soğutucu: Akasa Venom Pico,
İşletim sistemi: Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalgınlığıma geldi kusura bakma, eşek kadar büyüklükte imzanda yazmışsın zaten, diğer arkadaşın yorumuna bakıp, hiç imzana bakmadım ondan böyle oldu.:) İşlemcin o kart için yeterli. DDR4 sistem toplanabilir gibi.

Neyde darboğaz olurmu hocam? i7 7700'e 1080Ti taksan darboğaz olmaz ki sen ekran kartı almayı düşünmüyorsun. Bana kalırsa böyle bir sistem dizmen mantıklı olmaz ekran kartını degistirerek daha ucuza performansını artırabilirsin.

Benim önerim eğer bulabilirsen i5 3570K alıp overclock yap, birde GTX 1060 takarsın veya i5 3570/3470 alıp GTX 1050Ti al. Her halükarda RAM'leri Min 8 Max 16 yap.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı