Steam BF1 oynarken CS2'den VAC ban yemek

Ama neden 30 dk açıp kullandıktan sonra ban atmak yerine 1 ay bekleyip ban attılar. Bu süre zarfında hiçbir şekilde hile kullanmadım dosyaları da silmiştim. Yani beni incelemişler ama incelediklerin hile yoktu normal oynuyordum.

@blend VAC sistemi otomatik çalışır, incelemelik bir durum yok. Skin changer yazılımını kullanınca sistem bir süre sonra tespit edip yasaklama uygulamış, ki zaten VAC yasaklamaları genellikle gecikmeli olur. Bir kere ve kısa süreliğine bile olsa bu tarz yazılımları kullandığında, hesabının her zaman VAC ban yeme riski oluşur.

Ama neden 30 dk açıp kullandıktan sonra ban atmak yerine 1 ay bekleyip ban attılar. Bu süre zarfında hiçbir şekilde hile kullanmadım dosyaları da silmiştim. Yani beni incelemişler ama incelediklerin hile yoktu normal oynuyordum.

Yakın zamanda bir ban dalgası oldu. Sizde o dalgadan etkilenmişsiniz herhalde.

Valve toplu ban dalgaları yapıyor hile detect oldu ya hileyi 3 bin kişi kullandıya 3-4 hafta bekliyolar sonra banlıyolar vanguard gibi detect olunca o hileyi kullananları anında banlamıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı