CS2 durduk yere VAC ban yemek

Dün sizden sonra seçkin girdik arkadaşlarla Mevlana geldi. Profili kaydettim bakalım sizi banladıkları hızda ban atacaklar mı videoya da aldım. Merak ediyorum. Oyuna para yatıracaktım sizin konudan sonra hevesim kaçtı zaten.
Hocam inanın 420 saatte görmediğim hile türü kalmadı, çoğu da banlanmıyor.Benim hiçbir şey yapmamama rağmen banlanmam çok garip.

Ticket atmış zaten. Konudaki bir mesajında var. Ayrıca ticket atması bir şey değiştirmez.
Hocam, yalnız ben desteğe ulaşmadım. VAC yediğim sayfadan ek bilgi sağladım yani VAC'leri kontrol eden ekip kontrol sağlarken benim sağladığım bilgileri görecekler sanırım. Geri dönüş yok.

Kalın yaptığım yeri okuyabilirsiniz ve ben bir şey değişecek ya da değişmeyecek dediğimi de hatırlamıyorum. Değişen bir şey olmayacak zaten. Muhtemelen arkadaşın atladığı bir şey var. Hesabının haksız yere VAC'lanacağını sanmıyorum.

Kalın yaptığım yeri okuyabilirsiniz ve ben bir şey değişecek ya da değişmeyecek dediğimi de hatırlamıyorum. Değişen bir şey olmayacak zaten. Muhtemelen arkadaşın atladığı bir şey var. Hesabının haksız yere VAC'lanacağını sanmıyorum.

Yok hocam Razer Viper Mini kullanıyorum yese e sporcular profesyoneller bundan yerdi zannetmiyorum ondan olabileceğini. Ki aslında örnekleri var yiyorlar.

Tabii hemen.

Bu mesajında ulaşmış zaten desteğe. Arkadaşın yazdığı yer destek değil mi zaten?

Hocam yalnız ben desteğe ulaşmadım VAC yediğim sayfadan ek bilgi sağladım yani VAC'leri kontrol eden ekip kontrol sağlarken benim sağladığım bilgileri görecekler sanırım, geri dönüş yok.

Senin ulaştığın yer destek zaten dostum, ayrı bir yer değil. Üstteki birinin dediği gibi kopyala yapıştır cevap zaten o, süreci hızlandıracak bir cevap gibi görünebilir ama değil. Kaç kere denmiş otomatik kaldırılır diye sana.

Son düzenleme:

Hocam en başında uyarmıştım beni bir şey yapmakla suçlamayın diye. Yazılım, hile kullanmadığıma dair istediğiniz kanıtı atarım size, yanlış anlamayın ama bana iftira atmayın.

Bu mesajında ulaşmış zaten desteğe. Arkadaşın yazdığı yer destek değil mi zaten?

Senin ulaştığın yer destek zaten dostum, ayrı bir yer değil. üstteki birinin dediği gibi kopyala yapıştır cevap zaten O, süreci hızlandıracak bir cevap gibi görünebilir ama değil. Kaç kere denmiş otomatik kaldırılır diye sana.

Peki teşekkür ederim, ben de bekliyorum.

Arkadaşlar bu ne anlama geliyor ?

Hocam en başında uyarmıştım beni bir şey yapmakla suçlamayın diye. Yazılım, hile kullanmadığıma dair istediğiniz kanıtı atarım size, yanlış anlamayın ama bana iftira atmayın.

Peki teşekkür ederim, ben de bekliyorum.

Arkadaşlar bu ne anlama geliyor?

Dün böyle miydi bilmiyorum fakat yasaklama itirazı sayfasında şu şekilde yazıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-25_155543701.png
    resim_2024-06-25_155543701.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı