BF1 Peacekeeper silahını alamıyorum

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Peacekeeper silahını almak zahmetli biliyorum ve uğraşayım alayım dedim fakat alamıyorum. Videoda dediklerini harfiyen yapıyorum fakat alması en basit olan iki künyeyi dahi alamadım. Alta linki bırakıyorum dediklerini yaptım ve oldu ama künyeleri alamadım. Ne yapmalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca asker bölümündeki künyeler kısmı gözükmüyor.

Ayrıca asker bölümündeki künyeler kısmı gözükmüyor.

O kısmın bir fotoğrafını görebilir miyiz?

Bu sıralamayla yaparsan hata vermez. Önce mors alfabesini çözüyorduk diye hatırlıyorum. Onları yaptınız mı?

Easteregg yaparken bir sıralama var mıydı ki?

Künyeler için asker sekmesinde o yazıların olduğu kısımda aşağı bir kaydırsana öyle bir şey vardı sanırım. Galiba benim de başıma geldi.

O kısmın bir fotoğrafını görebilir miyiz?

Easteregg yaparken bir sıralama var mıydı ki?

Künyeler için asker sekmesinde o yazıların olduğu kısımda aşağı bir kaydırsana öyle bir şey vardı sanırım. Galiba benim de başıma geldi.

Hocam evet aşağı kaydırınca çıkıyor. İlk iki künyeyi almışım aslında. Teşekkür ederim yine de. Peacekeeper almak biraz uğraştırıcı ama umarım alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı