Ya neden ya. Origin'den verseler ne değişecek? Bende kredi kartı yok ki nasıl Amazon Prime denemesini yapayım? Ben heyecanlanmıştım verecekler diye… öneriniz varsa iletebilirsiniz. (Anne Baba kredi kartı kullanamam.)
Ya neden ya. Origin'den verseler ne değişecek? Bende kredi kartı yok ki nasıl Amazon Prime denemesini yapayım? Ben heyecanlanmıştım verecekler diye… öneriniz varsa iletebilirsiniz. (Anne Baba kredi kartı kullanamam.)
Hocam, ben de önceden bilmesine şaşırmıştım ama Black Friday aklıma bile gelmemişti
bugün indirimlerde Battlefield 1 de aldım da. Kısa süre içinde Prime Gaming gibi yerlerde dağıtılsa üzülürdüm
Yalan söyleyemem, herkesin oynayabilmesini isterim ama para verip satın aldığım oyunda hilelerle karşılaşmak benim sinirlerimi bozar. Umarım doğru düzgün oynar herkes.
Sağ olun hocam, kart bilgileri çalıştı ama Prime Gaming aktifleştirme için telefonum gerekiyor ve ben evimden başka bir yerdeyim ve telefonum yanımda değil eve dönünce halledeceğim. 2 Ağustostada BF5 veriliyormuş galiba…
Evet, BF5 verecekler miş.