BF1 Prime ile ücretsiz!

Ya neden ya. Origin'den verseler ne değişecek? Bende kredi kartı yok ki nasıl Amazon Prime denemesini yapayım? Ben heyecanlanmıştım verecekler diye… :( öneriniz varsa iletebilirsiniz. (Anne Baba kredi kartı kullanamam.)

Hocam, ben de önceden bilmesine şaşırmıştım ama Black Friday aklıma bile gelmemişti :D
bugün indirimlerde Battlefield 1 de aldım da. Kısa süre içinde Prime Gaming gibi yerlerde dağıtılsa üzülürdüm 😅
Daha yeni indirip 35 dakika oynayabilmişim :confused:

@1Praxis hocam, buradaki satıcılardan hediye yoluyla satın almıştım. Nereden tutsam elde kalıyor yani. Kesinse biraz üzücü olacak ama.

Neyse, en azından satın almamış olanlar da oynayabilecek. :)
Ya bu durum hile olarak yansırsa? :confused:
Yalan söyleyemem, herkesin oynayabilmesini isterim ama para verip satın aldığım oyunda hilelerle karşılaşmak benim sinirlerimi bozar. Umarım doğru düzgün oynar herkes.

@Emir M. hocam, dağıtıldı. 😓

Son düzenleme:
Sağ olun hocam, kart bilgileri çalıştı ama Prime Gaming aktifleştirme için telefonum gerekiyor ve ben evimden başka bir yerdeyim ve telefonum yanımda değil eve dönünce halledeceğim. 2 Ağustostada BF5 veriliyormuş galiba…:eek:
Evet, BF5 verecekler miş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı