Ramazan Ö
Hectopat
Dediğim gibi, daha 35 dakika oynayabildim ama çok güzel gibi. Böyle oyunları çoğu kişinin oynayabilmesi güzel ama insanların zevkini bozmazlar umarım.Oyun DLC'siz de güzel mi?
Dediğim gibi, daha 35 dakika oynayabildim ama çok güzel gibi. Böyle oyunları çoğu kişinin oynayabilmesi güzel ama insanların zevkini bozmazlar umarım.Oyun DLC'siz de güzel mi?
Tom Herderson abimiz demişti.BF1 Amazon Prime sahiplerine ücretsiz, keyinizi alıp Origin üzerinden aktifleştirebiliyorsunuz.
Not: 2 Ağustos'ta da BF5 ücretsiz olarak verilecek
Eki Görüntüle 1114470
Sağ olun hocam, kart bilgileri çalıştı ama Prime Gaming aktifleştirme için telefonum gerekiyor ve ben evimden başka bir yerdeyim ve telefonum yanımda değil eve dönünce halledeceğim. 2 Ağustostada BF5 veriliyormuş galiba…
Evet, BF5 verecekler miş.
Evet gerektiriyor. Kartınız yoksa internetten test kartı ile yapabilirsiniz.Hocam nasıl yaptınız kart gerekiyor mu?
Gerekiyor ama kartın yoksa Papara'dan sanal kart açabilirsin.Hocam nasıl yaptınız kart gerekiyor mu?
Papara sanal kart dene.Ya neden ya. Origin'den verseler ne değişecek? Bende kredi kartı yok ki nasıl Amazon Prime denemesini yapayım? Ben heyecanlanmıştım verecekler diye…öneriniz varsa iletebilirsiniz. (Anne Baba kredi kartı kullanamam.)
Evet gerektiriyor. Kartınız yoksa internetten test kartı ile yapabilirsiniz.
Hocam ben kendi sanal kartımla denedim içinde para yoktu işe yaradı. Olmadıysa blacklist olmuş olabilir kart.Vallahi denedimde sıkıntı çıkıyor içinde para yok diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.