fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 2 Mayıs 2020 #1 Oyuna giriyorum ve attığı her server genelde boş oluyor ve hızlı karşılaşma da aynı şekilde.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 2 Mayıs 2020 #31 Jonathan North dedi: Bende de Revolution var, premium paket zannediyordum bunu, acaba premium paket ayrı mıydı? Genişletmek için tıkla... Haritalar bol olsun diye Revolution aldım ancak serverler hep boş gözüküyor veya çok az. Genelde quick match ile oyun bulabiliyorum. Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Bende de Revolution var, premium paket zannediyordum bunu, acaba premium paket ayrı mıydı? Genişletmek için tıkla... Haritalar bol olsun diye Revolution aldım ancak serverler hep boş gözüküyor veya çok az. Genelde quick match ile oyun bulabiliyorum.
KS KS fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 4 Mayıs 2020 #32 fyselfumut dedi: Oyuna giriyorum ve attığı her server genelde boş oluyor ve hızlı karşılaşma da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... sağolun çözmüştüm zaten Artı 0 Eksi
fyselfumut dedi: Oyuna giriyorum ve attığı her server genelde boş oluyor ve hızlı karşılaşma da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... sağolun çözmüştüm zaten
A Amin Rasulov Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #33 FalconPolat dedi: Oyun 7/24 dolu belki elinde standart sürüm olduğu için böyledir. Genişletmek için tıkla... Bende normal bt 1 var ps4 uzerinden oynuyorum bende oynayamadim bombos serverler Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Oyun 7/24 dolu belki elinde standart sürüm olduğu için böyledir. Genişletmek için tıkla... Bende normal bt 1 var ps4 uzerinden oynuyorum bende oynayamadim bombos serverler