BF1 serverleri boş mu?

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Oyunu ilk yüklediğim zamanlar en az 10 tane 64/64 dolu oluyordu, şu an 3-4 tane sunucu anca buluyor. Sebebi nedir? Filtreyi sıfırlasam bile böyle.

Bulsa bile 5-6 tane server veya sunucu her neyse.

Dosya Ekleri

• 1671885186678.png
    1671885186678.png
    641,7 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu videodaki filtrelemeyi kullanmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu ilk yüklediğim zamanlar en az 10 tane 64/64 dolu oluyordu, şu an 3-4 tane sunucu anca buluyor. Sebebi nedir? Filtreyi sıfırlasam bile böyle.

Bulsa bile 5-6 tane server veya sunucu her neyse.
Ben hızlı maç giriyorum ve direkt buluyor, tabii ki arada hile ile karşılaşıyorum ama hile olmasına rağmen yendiğim birçok maç var.

D

Merhaba, bu videodaki filtrelemeyi kullanmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denerim birazdan teşekkür ederim.

Battlefield 4 sardım bu ara multisi çok daha fazla dolu BF1'e göre.

Denemiştim ama sevmemiştim.

D

Denerim birazdan teşekkür ederim.

Denemiştim ama sevmemiştim.

BF4 multisi zordur adamlar çok iyi oynuyor çünkü geçen oyuncuların çoğu BF3 multide 150 saat+ oynamış oyuncular. Arada hilede denk geliyor ama BF1 kadar değil 3 maçta bir BF1'de hile geliyordu BF4'te 10 maçta 1 kere anca geliyor özellikle silah yarışı modunda hiç gelmiyor.
Ben hızlı alıştım oyuna çünkü BF3 multide 700 saat kadar geçmişim var.

Hocam önünde dice offical yazan serverlara girmeyin. Fetih için pow, bob, allianz vs. benim favorimdi. Operasyon için bonk serverini öneririm.

Hocam ben şu olayı anlamıyorum bir adam üstüne tüm mermiyi yağdırıyorum ölmüyor ama adamın 2 mer misine yok oluyorum bunun olayı nedir? Lewis Gun ile tarasam bile ölmüyorlar ama ben ölüyorum 2 mermiye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00