BF1 Türkçe yapılır mı?

Daha fazla  
Ben yabancı siteden BF1 aldım oyun açılıyor da Rusça, Türkçe dosyaları yüklü ama seçeneklerde sadece Rusça ve Lehçe var. Oyunun dosyalarından Türkçe yaptım ama nafile var mı bir yolu?

Origin üzerinden BF1 ayarlarına (game properties) gir. Dil değiştirme seçeneği mevcut,
405836

Burada türkçe yok işte.

Hesap olarak aldım.
Tahminimce plati.ru dan aldın. Şimdi senin aldığın hesaba oyun eklendiğinde alınan oyun büyük ihtimal global key değildi. Sadece Rusya ve Polonya da geçerli idi. Eğer garantili ise satın aldığın satıcı ile iletişime geç. Global dil istiyorum diye. Hesabı geri veriyorsun. Satıcı sana yeni hesap veriyor.

Tahminimce plati.ru dan aldın. Şimdi senin aldığın hesaba oyun eklendiğinde alınan oyun büyük ihtimal global key değildi. Sadece Rusya ve Polonya da geçerli idi. Eğer garantili ise satın aldığın satıcı ile iletişime geç. Global dil istiyorum diye. Hesabı geri veriyorsun. Satıcı sana yeni hesap veriyor.
Dediğiniz gibi yaptım kabul ettiler sağolun.

Tahminimce plati.rudan aldın. Şimdi senin aldığın hesaba oyun eklendiğinde alınan oyun büyük ihtimal global Key değildi. Sadece Rusya ve Polonya'da geçerli idi. Eğer garantili ise satın aldığın satıcı ile iletişime geç. Global dil istiyorum diye. Hesabı geri veriyorsun. Satıcı sana yeni hesap veriyor.

Başka bir çözümü yok mudur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı