BF1 vs BF5 vs BF2042 vs Rainbow Six

harella

Centipat
Daha fazla  
Şu an aklımdaki oyunlar BF1, BF5, BF2042 Rainbow Six. Hangisini daha uzun süre oynarım? Muhtemelen rainbowdur ama zor öğrenmesi zaman istiyor ve kesintisiz eğlenmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
BF 1 ve Rainbow 1000 saatten fazla götürür. BF de adminli sunuculara gir yoksa hile gelince soğursun.
Bf 2042 ne kadar götürür?

BF 1 ve Rainbow 1000 saatten fazla götürür. BF de adminli sunuculara gir yoksa hile gelince soğursun.
Hocam bf1 sildim çünkü 1-2 tane daha oyun almak istiyorum bf5 ve bf2042 75tl epicde yanlarına güzel hikayeli oyunda almak istiyorum.Sizin tafsiyeniz bf5 mi 2042 mi baya 1000 saate yakın götürmesini istiyorum.

R6 rekabetçi bir oyun, haliyle uzunca bir süre götürür. Yanında sırf daha güncel olduğu için 2042'i tercih edebilirsiniz, BF5'in de yeri çok ayrı, yüz saat civarı oynamışlığım var ki her saatinden ayrı bir keyif aldım. Battlefield tarafında seçenek tamamen sizde bitiyor, hangi dönemi seviyorsunuz? BF5, ikinci dünya savaşı döneminde geçiyor.

R6 rekabetçi bir oyun, haliyle uzunca bir süre götürür. Yanında sırf daha güncel olduğu için 2042'i tercih edebilirsiniz, BF5'in de yeri çok ayrı, yüz saat civarı oynamışlığım var ki her saatinden ayrı bir keyif aldım. Battlefield tarafında seçenek tamamen sizde bitiyor, hangi dönemi seviyorsunuz? BF5, ikinci dünya savaşı döneminde geçiyor.
Bf5 ve 2042 aldım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı