BF1 vs BF5 vs CoD MW2

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 633

ozr

Kilopat
Üç oyun da mevcut. MW2: Wz multiplayer haliyle daha fazladır fakat hem çok lag var hem de zor. Adamlar haliyle ilk oyundan çıkıp gelmiş oluyor ve eşleştirmesi kötü. Ama bu iyi oynayanların mevcudu BF serisinde de var. Bu yüzden karar veremedim. Hangisi hala keyif verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski CoD oyuncusu değilsen CoD a alışman bayağı zaman alır. Zaten gamepad kullanıcılarının aim desteğini görünce soğumuyor değilsin. BF5 biraz daha CoD kitlesini BF tarafına çekmek için yapılmış, EA'nın çok üzerine düşmediği bir oyun. BF1'e göre çok daha hızlı. En kötü yanı ise hileler. Anti hile yok bildiğin. Topluluk sunucuları hariç sunucularda hile görmen muhtemel. BF1 ise ağırlığı ve atmosferi ile harika zamanlar geçirmeni sağlayabilir. Üçü arasından bir CoD oyuncusu olarak önerim BF1 veya BF5 olur.

BF1'i savaş atmosferi ve gerçekçilik dışında geçecek oyun henüz yok, uzun zaman da olmaz diye tahmin ediyorum. Oynadığım dönemde gayet keyifliydi fakat oyunu bilmeyen kişilerle oynayınca bölgeyi alamıyorsunuz.

Şu an CoD Warzone en iyisi.
En iyisi ama hocam dediğim gibi oyuncuları çok tryhard. Önüme çıkan adam bir anda silahı doğrultup indiriyor. Ayrıca grafikleri çok iyi olduğundan gölgeler mapin her tarafında ve bu yüzden bana çok karanlık geliyor sürekli oralardan adamlar çıkıyor. Alışması ve ustalaşması çok zor bir oyun nasıl alıştınız bilmiyorum :D

Eski CoD oyuncusu değilsen CoD a alışman bayağı zaman alır. Zaten gamepad kullanıcılarının aim desteğini görünce soğumuyor değilsin. BF5 biraz daha CoD kitlesini BF tarafına çekmek için yapılmış, EA'nın çok üzerine düşmediği bir oyun. BF1'e göre çok daha hızlı. En kötü yanı ise hileler. Anti hile yok bildiğin. Topluluk sunucuları hariç sunucularda hile görmen muhtemel. BF1 ise ağırlığı ve atmosferi ile harika zamanlar geçirmeni sağlayabilir. Üçü arasından bir CoD oyuncusu olarak önerim BF1 veya BF5 olur.
Neredeyse serilerin en sevilenleri oynadım MW,BO,IW,WW vb gibi. Ama bu oyun biraz değişik. Çok hareketli ve dediğim gibi oynayan kişiler çok iyi. Millet nasıl alışabildi anlamıyorum karşıma dengimde adam çıksa en azından silahları adam üzerinde deneyip alışabilirim diyebileceğim fakat karşıma iyiler geliyor ve sıkmaya zaman bırakmıyorlar :D

Battlefield 2042 optimizasyon sorunu olmasa hepsinden daha kolay alışılabilir bir oyun aslında
Evet zaten sürekli dünya savaşı temalı oyunları severek oynadım ama biraz sıkmaya başladılar. BF2042 bu hevesi alır ama diğer BF oyunlarıyla aynı aktiflikte. Bu yüzden madem 2 BF oyunum var neden aynısından tekrar alayım düşüncesine giriyorum sadece tema değiştirmek için. Bu yüzden seçenek olarak MW2 giriyor işin içine ama malum tek sorun oyuncular. Zevk vermiyorlar tryhard oluşları sağolsun.

Ben BF 2042'yi 1 yıldır aralıksız oynayan bir tanıdığımın RTX 3070 Ti Ryzen 2700X ve 16 GB RAM'li çok sağlam bilgisayarında oynamıştım kulaklık falan son kalite her şey 10 numara o 23 kil aldığı yerde ben 38 kill almıştım demek ki bu işler uzun süre oynamayla olmayabiliyor beni BF 2042'ye bağlayan bu oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı