BF1 vs BF5

Hocalarım benim Prime gaming üyeliğim olmasına rağmen hala 2 ağustos yazıyor. Talep edemiyorum. Sizde de öyle mi?
Bu arada sorunun cevabı bence Battlefield 1. Ama bazı yönlerden Bf V daha iyi. Mesela uçak sürmesi daha zevkli. Haritalar kapsamlı.
Hocalarım benim Prime gaming üyeliğim olmasına rağmen hala 2 ağustos yazıyor. Talep edemiyorum. Sizde de öyle mi?
Bu arada sorunun cevabı bence Battlefield 1. Ama bazı yönlerden Bf V daha iyi. Mesela uçak sürmesi daha zevkli. Haritalar kapsamlı.

BF 1 oynamadığın çok belli dice sunucuları sadece hile ki zaten BF oyunlarının hiçbirinde hile koruması yok BF1 de topluluk sunucularına girdiğinizde adminler aktif zaten hile olunca banlaniyor direkt olarak.
Xbox'ta sırf hellriegel ile ortalama oyuncunun tüm BF1 öldürmelerinden fazla öldürme almışımdır.
Topluluk sunucularının kime yararı var Allah aşkına? BF4'te görüyoruz c4 yok UAV yok tank yok şu yok forza metro haritası açıyorlar. Admini 3 kere öldürünce seni banlıyor.
İki oyunu da çok oynadım, PC+Xbox'ta.
Hikaye olmadığı için oyunda ruh da olmuyor, anlamsızlaşıyor oyun. Daha kaç kere söylemem gerek? Ek olarak toksisiteni göstermene gerek var?
Hikaye yok diye ruh mu yok? Bu ne geri kafalılık? Yıl kaç oldu? Oyuncuların %99'unun bir daha geri bakmayacağı bir mod için adamlar niye zamna harcasınlar? Battlefield serisini ne zannediyorsunuz? Online için yapılmış bir oyun.

Ne olduğunu bilmediğiniz oyunu oynayıp sonra bu lafları diyorsunuz, sonra kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

Battlefield 1 standart sürümde birçok harita sizde olmayacak hatta Fransa ve Rus çarlığı'da oynayamayacaksınız. Steam'den 33₺ paketi almanızı öneririm. Battlefield 5'de DLC yok çünkü oyun bir Battlefield 1 kadar tutmamıştı. Bazı arkadaşlar karakter kostümü değiştirmeyi artı özellik zannediyorlar ama 2018'de Battlefield 5'de karakter kostüm değiştirme özelliği dalga konusu oldu. Rotterdam haritasında bende japon tipli adam görmek istemem. İşin özü eğer DLC almayacaksanız BF5'e başlayın. 2. dünya savaşın oyununda her ne kadar Rusya olmasa da pasifik cephesi bayağı beğenildi.

Büyük ihtimalle Pacific Time'da saat öğlen 12 olduğunda açılır, bu da ülkemizde saat akşam 11 gibi bir şey.

Bu bir tahmin. Yanılıyor olabilirim
Karakter değiştirme artı özelliktir çoğu oyuncu için. Kişi karakterini istediği kadar özelleştirebilmeli

Karakter değiştirme artı özelliktir çoğu oyuncu için. Kişi karakterini istediği kadar özelleştirebilmeli.

Battlefield için iyi bir özellik değil. Battlefield severler oyunun gerçekçiliği ve insanları savaş atmosferine soktuğu için sevmekteler. Önceleri birçok insan "rotterdam'da katanalı japon kızı görüyorum çok gerçekçi oyun" diye dalga geçtiler.

Her şey gitti de o mu kaldı ya. Milleti öldürürken karakteri bile görmüyor insanlar. 5.2 güncellemesini geçtik, Deluxe Edition içerik eksikliğini geçtik, bunda mı takılıyoruz.

Bf1'de 40 saatim var 2-3 hile geldi, onlar da havada uçan falan belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…