BF1 zor mu?

TheBandLords

Picopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
FPS oyunlarıyla hiçbir zaman barışamadım. Her zaman ölürüm ya da 96 zarar veririm ölmez. Öldürürsem en az 5 olur. BF1 ise en iyi örnek. Her zaman daha adamı görmeden ya snipelanıyorum ya da tarıyorlar. Bazen hepimizin bildiği bu oyunun müthiş pilotları öldürüyor. Bazen gecikme sorunundan dolayı ölüyorum. Zevkli ama güzel bir oyun BF1. ama bıkmadım değil.

9 yıl önce çıkmış bir oyun. Orada nice komandolar (!) var oyun oynatmazlar adama. Tek çare sürekli sürekli oynayıp alışmak başka da yapılabilecek bir şey yok. Çünkü elemanlar gerçekten emekli asker gibi oynuyorlar ben de zamanında çok muzdariptim size verdiğim tavsiyeye rağmen ben silip geçtim.

O kadar zor değil, casual bir gamer'ım ancak öldürme sayım ölme sayımdan fazla oluyor. Bence bu iyi olmaz için yeterli.

Zamanla daha iyi oynamaya başlarsın. Ben geçen sene eylül ayı gibi oynamaya başladım, 106 saatim var şu an daha şimdi çıktım oyundan. Oyun bana göre yapılmış en iyi online oyun fakat zaman zaman ben de aynı hisleri yaşıyorum hala daha. Bu oyunun verdiği keyfi de başka bir şey vermiyor. Silahların görevlerini yaparak yeni silahlar aç. Pilot oynaması gerçekten zor oyunda.

FPS oyunlarıyla hiçbir zaman barışamadım. Her zaman ölürüm ya da 96 zarar veririm ölmez. Öldürürsem en az 5 olur. BF1 ise en iyi örnek. Her zaman daha adamı görmeden ya snipelanıyorum ya da tarıyorlar. Bazen hepimizin bildiği bu oyunun müthiş pilotları öldürüyor. Bazen gecikme sorunundan dolayı ölüyorum. Zevkli ama güzel bir oyun BF1. ama bıkmadım değil.
daha yeni bfden ciktim gayet zevkli ve kolay bir oyun fakat tank, ucak gibi seyler sinir edebiliyor fakat sifir bilgi ile oynanacagini dusunuyorum

Bf1 zor değil sadece sinir bozucu. Oyuna birkaç saatini verdikten sonra ortalama bir oyuncu seviyesine gelebilirsin ama bahsetmiş olduğum bu sinir bozuculuk binlerce saat oynasan bile geçmeyecek bir şey. Çünkü bu sinir bozuculuğun sebebi senin kolsuzluğun veya oyun mekaniklerinin zor olması değil, çoğu insanın başarılı olsun ya da olmasın sniper alıp dağda tepede pusmasından kaynaklanıyor. Bu hem düşman için hem de bu insanlarla aynı takımda olanlar için öyle büyük bir problem ki insanı oyundan soğutur. Açık alanda aksiyondan aksiyona girerken birden metrelerce öteden kafana mermi yemek veya özellikle operasyon modunda eğer saldıran taraftaysan bölgelere hücum etmen gerekirken takım arkadaşlarının dağlarda yatıp sniper oynaması ve en kötüsü hiç kimseye vuramamaları inanılmaz kötü bir şey. Fakat en başta dediğim gibi birkaç saat oynarsan ortalama bir oyuncu seviyesine gelip oyundan bir nebze zevk alabilirsin.

Gayet kolay oyun, tek yapmanız gereken bir silahı benimsemeniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı