C CillianEllison Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 BF1 girerken böyle hata veriyor sistem özelikleri yetiyor BF1 4 kere yükledim sildim işe yaramadı, dosyaları da doğruladım PC güncel sürücüler falan da. Dosya Ekleri error.png 9,5 KB · Görüntüleme: 59 error2.png 36,8 KB · Görüntüleme: 39
BF1 girerken böyle hata veriyor sistem özelikleri yetiyor BF1 4 kere yükledim sildim işe yaramadı, dosyaları da doğruladım PC güncel sürücüler falan da.
mr. new vegas Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 super Ryzen 5 5500 Gigabyte A520M S2H 16 GB ram 2 TB depolama Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 EA'in Launcher'ı ile alakalı bir durum olabilir ama emin değilim. Artı 0 Eksi
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Temmuz 2024 #3 Merhaba. VoidTools'tan Everything uygulamasını yükleyip Activation64.dll dosyasını arayınız. Dosya bilgisayarınızda varsa sırada Core dosyasını bulup oraya dosyayı aktarmak kalıyor. NOT: Uygulama bilgisayarınızda Windows'un sunduğundan daha hızlı ve verimli bir arama sistemi sunuyor. Artı 0 Eksi
Merhaba. VoidTools'tan Everything uygulamasını yükleyip Activation64.dll dosyasını arayınız. Dosya bilgisayarınızda varsa sırada Core dosyasını bulup oraya dosyayı aktarmak kalıyor. NOT: Uygulama bilgisayarınızda Windows'un sunduğundan daha hızlı ve verimli bir arama sistemi sunuyor.