Satılık BF1'li Origin Hesabı

gvgod

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar büyük bir hevesle aldığım Battlefield 1 oyununu bilgisayarım yüzünden oynayamaz oldum. Bu yüzden hesabımı satmaya karar verdim paraya da ihtiyacım var. Almak isteyen arkadaşlar mail adresimden bana ulaşabilir. Ödemeyi itemci gibi sitelerden yapmayı düşünüyorum dolandırılmak istemiyorum. Ödeme yolu olarak ininal veya Steam cüzan kodu olur. Zaten ininal karta EFT yapılıyor. Gerçekten almak isteyen arkadaşlara kolaylık yapacağım. Mail adresim : [email protected]

Son düzenleme:
Hocam sizin için uygunsa CSGO hesabım ve 11 TL steam cüzdan kodum var. Üstüne 25 TL veririm. Düşünürseniz iletişime geçebiliriz. Steam Community :: MetehanA

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direk cüzdan kodu veya ininal olarak satmayı planlıyorum. Kusura bakmayın. Yalnız Steam hesabınız ve 11₺ cüzdan koduna BF4 ve Dead Space 2 olan Origin hesabımı verebilirim. Düşünürseniz mail atabilirsiniz. Mail adresim konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam da ben almayı düşünüyordum, zaten yeni hesap açıp oyunfor'dan satın alacaktım, ama zaten bir hesabım olmadığı için böylesi çok daha iyi. Ama sizin de dediğiniz gibi ben de dolandırılmak istemiyorum. Hesabın asıl sahibinin değişmeme gibi durumlar oluyor, hiç Origin kullanmadım daha önce, gerek sizden yapacağım alışverişlerde, gerekse başka bu hesap alırken hangi güvenlik kriterlerine dikkat etmem gerektiğini söyler misiniz? Ayrıca eğer ihtiyacınız varsa oyunu 65Tlye alabilirim sizden. Sadece oyundaki dil desteklerinde Türkçe var değil mi? Hani bazıları Rus sitelerinden alıp millete satmaya çalışıyor. O yüzden dedim.

Hocam tam da ben almayı düşünüyordum, zaten yeni hesap açıp oyunfor'dan satın alacaktım, ama zaten bir hesabım olmadığı için böylesi çok daha iyi. Ama sizin de dediğiniz gibi ben de dolandırılmak istemiyorum. Hesabın asıl sahibinin değişmeme gibi durumlar oluyor, hiç Origin kullanmadım daha önce, gerek sizden yapacağım alışverişlerde, gerekse başka bu hesap alırken hangi güvenlik kriterlerine dikkat etmem gerektiğini söyler misiniz? Ayrıca eğer ihtiyacınız varsa oyunu 65Tlye alabilirim sizden. Sadece oyundaki dil desteklerinde Türkçe var değil mi? Hani bazıları Rus sitelerinden alıp millete satmaya çalışıyor. O yüzden dedim.
Oyunda Türkçe desteği var. Hesap tamamen benim yani tüm bilgileri değişmekte. Güvenli alışveriş ile aracılık yapan sitelerden alışveriş yaparsanız sıkıntı olmaz. Destek alıcıdan parayı alır, ama satıcıya aktarmaz. Satıcı hesabın bilgilerini verir, destek hesabın sıkıntısız olduğunu teyit ettikten sonra hesabı alıcıya parayı ise satıcıya verir. Almak isterseniz konudaki mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Konuyu hortlatıyorum lakin hesap hala satılıktır.

Oyunda Türkçe desteği var. Hesap tamamen benim yani tüm bilgileri değişmekte. Güvenli alışveriş ile aracılık yapan sitelerden alışveriş yaparsanız sıkıntı olmaz. Destek alıcıdan parayı alır, ama satıcıya aktarmaz. Satıcı hesabın bilgilerini verir, destek hesabın sıkıntısız olduğunu teyit ettikten sonra hesabı alıcıya parayı ise satıcıya verir. Almak isterseniz konudaki mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Konuyu hortlatıyorum lakin hesap hala satılıktır.
Hesaba bende talibim hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı