Çözüldü Bf3.exe 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Kaldırın:
C:\Windows\SysWOW64\D3DX11_43.DLL C:\Windows\SysWOW64\D3DCompiler_43.dll

Kaldırdıktan sonra kurun:
Sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim. Ayrıca çözümü belirteceğiniz mesajda oyunun korsan olup olmadığını da belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin.
Drive'a girin. Paylaştığınız dosyayı bulup sağ tıklayın ve paylaş butonuna tıklayın.

1632524824924.png

Kırmızı işaretli yere tıklayın ve çıkan linki paylaşın.

Ayrıca oyunu nereden indirdiniz?

Muhtemelen Visual C++ eksikliğinden kaynaklanıyor. Şunu indirip kurulumu yaptığınızda muhtemelen sorun kalmayacaktır. Bir de DirectX kurabilirsiniz kurulu değilse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Visual C++ eksikliğinden kaynaklanıyor. Şunu indirip kurulumu yaptığınızda muhtemelen sorun kalmayacaktır. Bir de DirectX kurabilirsiniz kurulu değilse.

Visual 2008 2012 2015 var diğerleri yok diye mi veriyor hatayı. Kurup deniyorum şimdi.
Drive'a girin. Paylaştığınız dosyayı bulup sağ tıklayın ve paylaş butonuna tıklayın.

Eki Görüntüle 1173050

Kırmızı işaretli yere tıklayın ve çıkan linki paylaşın.

Ayrıca oyunu nereden indirdiniz?

Paylaştım denedim linke giriyor tekrar deneyin linke girin olmazsa atarım tekrar.

Attığınız linki indirdim eksik olanları kurdum fakat hala aynı hatayı vermekte.

Dosyayı herkese açık paylaşın yardımcı olalım. Şu an dosyaya erişim istemekte.

Dosyayı herkese açık paylaşın yardımcı olalım. Şu an dosyaya erişim istemekte.

Tamam erişime açıldı şimdi. İlk başta yanlış yapmışım.

Kaldırın:

Sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim. Ayrıca çözümü belirteceğiniz mesajda oyunun korsan olup olmadığını da belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

Çözüm
Kaldırın:

DirectX kurmuştum. Onu da kaldırmam gerekir mi tekrar kurulum için?

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX kurmuştum. Onu da kaldırmam gerekir mi tekrar kurulum için?

Evet, DirectX'i kaldırın ve ardından ya da öncesinde bu DLL dosyalarını silin. Sonra da tekrar kurulum yapıp sonucu bildirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı