BF3 Premium Edition Almalı mıyım ?

Raptor72

Hectopat
Yer
İstanbul / 4.Levend
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Playstore'da BF3 Premium 72 TL. 10 TL indirim kuponum var 62 TL. 12 taksit ayda 5.10 TL sizce almalı mıyım? Premium faydaları nedir, pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genel olarak conquest oynadığım için Back to Karkand bana yeterli geliyor. Ekstra bir kaç silah ve 3-4 kullanılmayan harita için değmez. GameKeyStore'dan 35 Tlye almıştım ayrıca. En ucuza alıp, en çok sevdiğim oyunlardan biridir kendileri.

Kendisi bile yeterli ama 5 Tl'ye 4 tane harita cazip gelmişti diye almıştım. Yoksa asıl oyun 30 Tl idi en son. (Ben aldığımda)

Kesinlikle alma. Neden dersen oyun zaten hacker kaynıyor. Girdiğin strese değmez. Adam handgunla 200 yardstan headshot atıyor. Deathmatch serverde 200 kill 3 death le oyun tamamlıyor. Artık aimbotsuz hackersız server kalmadı. Verdiğin paraya değmez bu hackerler yüzünden.

Kesinlikle alma. Neden dersen oyun zaten hacker kaynıyor. Girdiğin strese değmez. Adam handgunla 200 yardstan headshot atıyor. Deathmatch serverde 200 kill 3 death le oyun tamamlıyor. Artık aimbotsuz hackersız server kalmadı. Verdiğin paraya değmez bu hackerler yüzünden.
Video çekip banlatmak çok zor olmasa gerek.

Playstore'da BF3 Premium 72 TL. 10 TL indirim kuponum var 62 TL. 12 taksit ayda 5.10 TL sizce almalı mıyım? Premium faydaları nedir, pişman olur muyum?
Bana göre alma kardeşim. Onun yerine BF4 alabilirsin. Serverler bomboş artık herkes BF4 oyununa kayıyor değmez kesinlilikle alma. Zaten arkadaşımızın dediği gibi oyunda aimbot vs gibi hackler çok. Artık oyuna destek yok denecek az. Bana göre almayın.

Sadece o server için ban alıyor. Yaptığım emeğe değmez açıkçası. Zaten bölüm bitene kadar oynayıp çıkıyorum ama aimbotlar sağolsun ağız tadıyla onu bile yaptırmıyorlAr. Bf3'ün ücretsiz olmasından sonra bunlar iyice çoğaldı. Bir kaç güvenilir server hariç oynanmıyor diğer serverlerda.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı