cat.cutter
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, Battlefield 3'e girince sol shift tuşu çalışmıyor. Normalde çalışıyor, BF3'e girince çalışmıyor hatta oyundan çıkınca bile çalışmıyor sol shift tuşu. Ancak yeniden başlatılınca düzeliyor. Ne zaman BF3'e girsem tekrar sol shift tuşu devre dışı kalıyor.
Daha önce böyle bi sorun yaşayan var mı oyunu repair yaptım yine aynı. Yabancı forumlarda çoğu kişi bu durumdan yakınmış ama kimse bi çözüm yazmamış. Kimisi sol shiftin battlelog veya battlelog web pluginde bir şeyi aktif ya da deaktif ettiğini söylemiş bu yüzden oluyor falan diyordu ama çözüm falan yazmamışlar bi türlü çözemedim.
Not : Başka tuş ata demeyin o benim de aklıma geliyor zaten.
Ama koşma tuşu sol shifttir öyle kalması lazım ayrıca başka tuşa atasam bile yine de BF3'e girince shift tuşu devre dışı kalacak ve ben bunu PC'yi yeniden başlatana kadar kullanamayacağım.
Daha önce böyle bi sorun yaşayan var mı oyunu repair yaptım yine aynı. Yabancı forumlarda çoğu kişi bu durumdan yakınmış ama kimse bi çözüm yazmamış. Kimisi sol shiftin battlelog veya battlelog web pluginde bir şeyi aktif ya da deaktif ettiğini söylemiş bu yüzden oluyor falan diyordu ama çözüm falan yazmamışlar bi türlü çözemedim.
Not : Başka tuş ata demeyin o benim de aklıma geliyor zaten.