BF4 ani donma

Açıkken 41,65,,67,67,62,66,64,57,59 böyle
Yine de çok normal.
Sistemle ilgili bir sorundur diye düşünüyorum. Driver ve Update ile ilgili sorundur diyecektim fakat siz onları zaten yapmışsınız.

Başlat/Çalıştır/msconfig/Başlangıçta çalışan gereksiz programları kapatıp denediniz mi?

Yine de çok normal.
Sistemle ilgili bir sorundur diye düşünüyorum. Driver ve Update ile ilgili sorundur diyecektim fakat siz onları zaten yapmışsınız.

Başlat/Çalıştır/msconfig/Başlangıçta çalışan gereksiz programları kapatıp denediniz mi?
Sonuç aynı. Format atmam gerekir mi?

Evet öyle görünüyor. Eğer Format atarsanız Windows 8.1 öneririm, kesinlikle oyunlarda daha iyi.
Technopat Sosyal'de ''Recep Baltaş/Ali Güngör''ün tarafından açılan ilgili konu var, size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Şu Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları size fazlasıyla yardımcı olacaktır.
Peki anakartım bu Windows 8 kaldıracak mıdır? Pegatron IPXSB-H61 bu anakartım.

Genelde Win8 otomatik buluyor.

Eksik driver (yüklenmiş) olursa Anakart'ınızın sitesine girip indirebilirsiniz.
Yanılmıyorsam sizin PC Casper.:üzgün:
Evet casper bilgisayarım var. Araştırdım ama win8 e uygun bulamadım. Ama win8 e geçirmeye başladım dediğin gibi otomatik buluyorsa sorun yoktur :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı