Ekran kartı sürücüsünü yüklerken mavi ekran hatası alıyorsanız burada donanımsal bir sorun olabilir. Önce DUU ile eski sürücüyü kaldırın bi Güvenli Mod'da. Sonra temiz sürücü kurun.
Hocam nvidia kurulum güzelce yaptım mavi ekran hatası vermedi buyuk ihtimal ilk kurdugumda yanliş driveri kurdum sonrasin Battlefield 4 çalışmayi durdurdu hatası bitti ancak oyuna girerken loanding ekranınd pc kilitlemeye başladı power tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum nvdiada denetetim masasından program ayalarından bf 4 şeçip yüksek ayarlada denediğimde ise oyuna girdi yalnız 2. seferde pcyi açıp kapattıktan sonra gene dondu Cpu ve disk %99 a varan yükselmeler var loanding ekranında disk %95 kusurlere oyuna girersede cpu %95 kusurlere cikiyor neyle alakalı olabilir acaba oyun ayarları lowda kasma yok mediumda high ayardada kasma yok ama cpu%100 ekadar artma var nedir sorun virus programı kullanmıyorum virus olabilirmiEkran kartı sürücüsünü yüklerken mavi ekran hatası alıyorsanız burada donanımsal bir sorun olabilir. Önce DUU ile eski sürücüyü kaldırın bi Güvenli Mod'da. Sonra temiz sürücü kurun.
Hocam şuan avıra adlı programi kuruyorum gene ayni şekilde bi artma var bf 4 ile alakası yok sanırım genek bir sıkıntı var kaynağı ne olabilir yoksa normalmidirHocam nvidia kurulum güzelce yaptım mavi ekran hatası vermedi buyuk ihtimal ilk kurdugumda yanliş driveri kurdum sonrasin Battlefield 4 çalışmayi durdurdu hatası bitti ancak oyuna girerken loanding ekranınd pc kilitlemeye başladı power tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum nvdiada denetetim masasından program ayalarından bf 4 şeçip yüksek ayarlada denediğimde ise oyuna girdi yalnız 2. seferde pcyi açıp kapattıktan sonra gene dondu Cpu ve disk %99 a varan yükselmeler var loanding ekranında disk %95 kusurlere oyuna girersede cpu %95 kusurlere cikiyor neyle alakalı olabilir acaba oyun ayarları lowda kasma yok mediumda high ayardada kasma yok ama cpu%100 ekadar artma var nedir sorun virus programı kullanmıyorum virus olabilirmi
Bilgisayar ozellikleri
windows 10
i5-5200 2.20ghz
12 ram
64bit
2gb ekran kartı GT940M
asusk555L hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.