asilaslan Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Merhaba, Game Pass sahibiyim Battlefield 4 oyununu EA Play araciligiyla oynuyordum. BF4 hesabını bayağı gelistirdim şu an Steam'de cok uyguna Premium satiliyor. Onu alirsam EA Play'den oynadigim hesap eslesir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021
Merhaba, Game Pass sahibiyim Battlefield 4 oyununu EA Play araciligiyla oynuyordum. BF4 hesabını bayağı gelistirdim şu an Steam'de cok uyguna Premium satiliyor. Onu alirsam EA Play'den oynadigim hesap eslesir mi acaba?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 11 Ekim 2021 #2 @asilaslan BF4 ilerlemeleri, başarımları Origin üzerinde kaydedilir normalde. Eğer Gamepass'te farklı bir sistem yoksa yine aynı şey geçerli. Oyunu Steam'den aldıktan sonra Origin hesabınla eşleştirdiğin için başarımların, ilerlemelerin kaybolmayacaktır. Artı 0 Eksi
@asilaslan BF4 ilerlemeleri, başarımları Origin üzerinde kaydedilir normalde. Eğer Gamepass'te farklı bir sistem yoksa yine aynı şey geçerli. Oyunu Steam'den aldıktan sonra Origin hesabınla eşleştirdiğin için başarımların, ilerlemelerin kaybolmayacaktır.