BF4 için 3500TL'ye sistem önerisi

Bu sistemi alın

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 361
3500tl bir bilgisayarda 2 ekranda ultrada oynarsın. :D İntel için (i5 kastediyorum) soğutucuya gerçekten ne gerek var ?

@zencicik R9 290x serisinde ağırlıklı olarak Sapphire ve PowerColor kullanılıyor. Genel olarak Sapphire Tri-X, PowerColor PCS+ yada PowerColor Turboduo. Technopatın sistem tavsiyeleri bölümündede bunları görebilirin. R9 serisinde Sapphire ve PowerColor kullanılıyor. Bu arada @Furkan Durmuş konunuzu hatırlıyor gibiyim. R9 290 tam performans vermiyor demiştiniz ekran kartınızı güncelleyin diye bir yorum attım diye hatırlıyorum. Belki başka bir konudur. İyi günlerde kullanın.

arkadaşlar gerçekten bu konularda bilgim yok denecek kadar az bana bu konuda gerçekten yardımı olacaklar, abiler filan varsa özelden konuşmak isterim teşekkürler hepinize hepinizin dediklerini araştıracağım

ekran kartına bu kadar vericeğimize biraz daha az maliyetli alıp anakartı güçlendirsek olmaz mı saol yinede :)

Anakart Asus M5A97. Technopat sistem tavsiyeleri bölümündende bakıp bulabilirin. 2900TL Amd sisteme takılan bir anakart. Bundada sorunsuz çalışacaktır. Oyunlarda fps'yi arttıran anakart değil ekran kartıdır.

Teşekkürler Bilgilendirdiğin İçin Ben MSİ Z97 Gaming 5 ve 7 var ya onlar daha iyi olur diye düşünmüştüm. sadece oyun için olduğundan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı