MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Nisan 2014 #11 Onlar gecikme süreleri. Ne kadar az ise o kadar hızlıdır.
M m1r4n4 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2014 #12 gagiloglu52 dedi: AMD A10 7850k APU. Genişletmek için tıkla... Açıkçası onu pek önermediler bana. MF dedi: Onlar gecikme süreleri. Ne kadar az ise o kadar hızlıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çok fark eder mi? Yoksa değiştirmesem de olur mu sizce?
gagiloglu52 dedi: AMD A10 7850k APU. Genişletmek için tıkla... Açıkçası onu pek önermediler bana. MF dedi: Onlar gecikme süreleri. Ne kadar az ise o kadar hızlıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çok fark eder mi? Yoksa değiştirmesem de olur mu sizce?
sarışın zenci Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 53 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2014 #13 m1r4n4 dedi: peki farkı nedir bunların cl9 cl10 farkı nedir ? bende böylece bişiler öğrenmiş oluyorum galiba Genişletmek için tıkla... İleride sana sıkıntı çıkartmaz o anakart en azından daha geç çıkartır. Diğer sorunun cevabı ise cl nin açılımı"Cas Latency" dir ve ramlerdeki gecikme süresidir ne kadar azsa o kadar iyidir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014
m1r4n4 dedi: peki farkı nedir bunların cl9 cl10 farkı nedir ? bende böylece bişiler öğrenmiş oluyorum galiba Genişletmek için tıkla... İleride sana sıkıntı çıkartmaz o anakart en azından daha geç çıkartır. Diğer sorunun cevabı ise cl nin açılımı"Cas Latency" dir ve ramlerdeki gecikme süresidir ne kadar azsa o kadar iyidir.