Bf4 Sunucuları göremiyorum

lastbal06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Makina operatörü
Merhaba arkadaşlar oyuna girmek istediğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Nedenini bileniniz var mı ?

n5LRJa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun Batllefield 3'de de var. Emin olmadığım için bende sordum forumda ama sunucular çöktü sanırım dün akşamda aynı sorun olmuştu.

Origin hesabı login oluyor ancak web sayfası üzerinden profil bilgilerine ulaşamıyor dikkat edersen rütbe 0 görünüyor. Oyun üzerinde sağ tuş yapıp repair game yaptım yine bir düzelme olmadı oyun server hatası ancak alt komşum oyunda o nasıl oluyor ? Origini kaldırıp tekrardan kurmayı denedin mi? Ne zaman bu amd yeni driver sürümü çıkarsa hep bir sorun hep bir sorun

Son düzenleme:
Denemekten zarar gelmez diyerek Origin'i kaldırıp tekrar kurdum ama düzelmedi. Oyunu dün aynı sorun olduğunda onarıp denemiştim dün olmamıştı bugünde olmadı normal olarak. Driver ile ilgili olduğundan emin değilim ama büyük ihtimalle onla da alakası yoktur. Battlelog'da sağ üste foruma tıklarsan Battlefield 3 PC kısmında yakına konuşulan birkaç şey görebilirsin. Sunucular çöktü diyorum ben hala konuşulanlarda bu yönde zaten.

Anlaşılan serverlar bildiğin patates olmuş linkide vermişler Norse - IPViking Live
Ne güzel akşam akşam phantom bow için assigmentleri bitirecektim şans :( yarına düzeltseler bari serverları, işin kötü yanı server status sayfası :D Battlefield 4 Server Status sorun yok gibi görünüyor. Utanmadan ekranda yeni yıl hediyesi double xp boost oyna oynayabilirsen offline serverlarda :p

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var ya, zaten günde en fazla 1 saat oyuna vakit harcayabiliyorum oda bu gün gümbürtüye gitti :lanet:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı