SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:35 #1 Merhaba arkadaşlar, dün arkadaşımla oynamak için yeniden BF4 aldım ama yükleme ekranında takılı kalıyor. Punkbuster güncelledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü 2-3 kere doğruladım, hâlâ çözülmedi. Başka ne yapabilirim, açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:47
Merhaba arkadaşlar, dün arkadaşımla oynamak için yeniden BF4 aldım ama yükleme ekranında takılı kalıyor. Punkbuster güncelledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü 2-3 kere doğruladım, hâlâ çözülmedi. Başka ne yapabilirim, açılmıyor.
Çözüm SIAxe Bugün 01:24 swaghos dedi: PunkBuster'ı yeniden kurmayı deneyin. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, hâlâ aynı ekranda. Oyunu Steam ve masaüstünden değil, EA uygulamasından açınca düzeldi.
swaghos dedi: PunkBuster'ı yeniden kurmayı deneyin. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, hâlâ aynı ekranda. Oyunu Steam ve masaüstünden değil, EA uygulamasından açınca düzeldi.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.534 Çözümler 52 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:53 #2 PunkBuster'i, yeniden kurmayı deneyin. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:24 #3 swaghos dedi: PunkBuster'ı yeniden kurmayı deneyin. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, hâlâ aynı ekranda. Oyunu Steam ve masaüstünden değil, EA uygulamasından açınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:58 Artı 0 Eksi Çözüm
swaghos dedi: PunkBuster'ı yeniden kurmayı deneyin. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, hâlâ aynı ekranda. Oyunu Steam ve masaüstünden değil, EA uygulamasından açınca düzeldi.