BF42 vs BF5

kuzey_Akgun1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-12400f CPU , RTX 4060 8GB GPU , 16GB RAM, 1TB SSD Windows 11 PRO
İkisi de Steam'de indirimde 100TL falan hangisini almalıyım? Arkadaşlarımla oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF V'de çok çok üzücü bir şekilde, EA de artık desteği kestiği için hile sorunu var. Community server imkanları da fazla olmadığı için hilesiz Server'da sıra beklemen gerekiyor. Oysa ne güzel bir oyun :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BF2042'i bilmiyorum. İlk çıktığı zaman kimse beğenmemişti ama bu indirim zamanı birçok insan aldı, oyuncu sayısı arttı ve burada gördüğüm yorumlara göre beğenenler de hala beğenmeyen de var. 100GB indirmek istemediğim için almadım.
Bu ikisi arasında tavsiye veremeyeceğim ama alternatif olara 180 liranız varsa çok zevkle oynadığım BattleBit yoksa BF 1'e ki bende o var ama BattleBit'den sonra çok yavaş ve haritada az oyuncu varmış gibi hissettiriyor, genelde oynamıyorum veya bende yok ama modern zamanda geçsin derseniz BF 4 de indirimde ona da bakabilirsiniz.

BF 2 ve BattleBit Online tarafı nasıl.
Online var mı onu da bilmiyorum.

BF 2 ve BattleBit Online tarafı nasıl.
Online var mı onu da bilmiyorum.
Bf2 bilmiyorum ama battlebit dolu, hizli ve zevkli. Tavsiye ederim. Ancak battlebit, bf serisi gibi arcade degil biraz bi mil sim hissiyatı var. Minimap yok, şarjör değiştirmeye sen r ye basmalısın otomatik degil, iyi tüfekle isabetli 3-4 atışta olabilirsin gibi gibi ama kisa bir sure icinde alisinca bana zevkli geldi. Bunun ötesinde mil sim e yakin cokca oyun var ama ben onlari oynamadım o yuzden onlarla kıyaslama yapamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı