BF5 oynarken yüksek CPU kullanımı

egeemin

Decapat
Arkadaşlar BF5 oynarken işlemci kullanımı %50-60 hatta bazen %70--%80'e fırlıyor ama işlemcim ısınmıyor 65 derecelerde kalıyor sıvı soğutmam falan da yok.

konu-sahibi-sistem-png.png

Eee, sorun nedir? Normal bir durum, anormal herhangi bir tarafı yok. Isılar da normal.

İşlemcin nedir ve Battlefield 5 işlemciye yükleniyor 8 çekirdek 16 thread işlemcim var %50 bilemedim %60 görüyor sizin durumunuz iyi bile.
ryzen5 3600
O oyuna girmiyoken ne kadar oluyo
Normal gibi. Ekran kartı kullanımı düşmüyorsa sıkıntı yok.
teşekkürler
Eee, sorun nedir? Normal bir durum, anormal herhangi bir tarafı yok. Isılar da normal.
işte sorun yok gibi ama bf 5 gibi bir oyunda böyle düşük ısılar alınca bi garip oldum
2060
ryzen5 3600

ryzen5 3600

teşekkürler

işte sorun yok gibi ama bf 5 gibi bir oyunda böyle düşük ısılar alınca bi garip oldum

2060
ryzen5 3600
Aşırı fazla kullanılmıyor bile. Bu arada sıcaklıklar oyuna göre belirlenmez. Yani, bu oyun sistem istiyor ısınır, ya da bu oyun sistem istemiyor çok ısınmaz gibi bir düşünce çok doğru değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı