BF5 Save sorunu

syT

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2019
Mesajlar
115
Çözümler
2
Arkadaşlar hepinize tektek teşekkürler. Ben bir videoda yuksek FPS için o ayarlar tavsiye ediliyordu o yuzden o ayarlari yaptım. Biraz degisiklik yapinca %99 kullaniyor GPU sıkıntı yok. Fakat şöyle bir sorunum var BF5 ile ilgili. Eminim biliyorsunuzdur durup dururken oyundan atmasi ve kayit etmeme sorunu. Profsave tmp kismini sildim ilk giris animasyonlarini kayt etti ayarlarimi kaytettim sorun yok. Ama hikaye modunun birinci bölümünü bile bitiremedim daha surekli oyundan atiyor çünkü. Tekrar girince de hikaye basta ilk Save ettigi yerden basliyor. Bunu nasıl cozebilirim kesin çözümünü bilen var mı aranızda?
 
Diğer konumun altına yazmıştım neden buraya yeni konu açıldı sayın moderatör. Öyle olsa ona göre başlık yazardım. Bu sekilde bircok konu var. Benim sorunum oyundan atması ve hikaye modunu kayit etmemesi.

Oyundan atıyorsa problem sizin sisteminizde olabilir. Belki 1 yıldır oynuyorumdur fakat 1 kez bile oyundan atmadı.

Sistemim R53600 RTX2060 1x16 GB RAM. Daha kötü sistemlerdede ayni sorunla karsilasanlar var ama her forumda profsave tmp kismini silin yazmışlar ama bir ise yaramiyor. Oyunu iade talebinde bulundum bu yüzden sorunu çözmeme yardmci olabilecek bir arkadas varsa cok sevinirim.
 
Save için Origin Launcher'da cloud save seçeneği aktif mi? Değilse açıp deneyin derim, bu arada atma sorunu da biraz garip geldi açıkçası. Şu ana kadar ben de bu tarz bir problemle karşılaşmadım.
 
Save için Origin Launcher'da Cloud Save seçeneği aktif mi? Değilse açıp deneyin derim, bu arada atma sorunu da biraz garip geldi açıkçası. Şu ana kadar ben de bu tarz bir problemle karşılaşmadım.

Çözüldü hocam. İşlemcimi UV'lu kullanıyordum Auto'ya alinca BIOS'tan düzeldi. İlginctir ki stress testlerinde hata almayip BF 5'te hata aliyordum. Herkese teşekkürler.
 

Geri
Yukarı