killingforge Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 3 22 Eylül 2020 #1 Dün Steam'den EA aylık üyelik aldım ve RTX'i denemek için BF5 indirdim ancak aldığım sorun başlıkta da gözükmekte, farklı farklı yerlere yükledim olmuyor, yardımcı olacak varsa çok sevinirim kafayı yedim artık. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Dün Steam'den EA aylık üyelik aldım ve RTX'i denemek için BF5 indirdim ancak aldığım sorun başlıkta da gözükmekte, farklı farklı yerlere yükledim olmuyor, yardımcı olacak varsa çok sevinirim kafayı yedim artık.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #2 [Çözüldü] Battlefield 1 ve V "The game does not appear to be installed" hatası - Technopat Sosyal Bu konu yardımcı olabilir sanırım. Artı 0 Eksi
[Çözüldü] Battlefield 1 ve V "The game does not appear to be installed" hatası - Technopat Sosyal Bu konu yardımcı olabilir sanırım.
KS KS killingforge Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 3 22 Eylül 2020 #3 malesef orda düzgüncene birşey söylenmemiş en altına yazdım zaten Artı 0 Eksi