Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 3-4 ay önce durduk yere ortaya çıktı bu sorun. Defalarca formattan, işletim sistemi değişikliğinden driver sürüm değişikliğine kadar her türlü alternatifi denedim ve çözüm bulamadım.
Detaylı anlatmak gerekirse; oyunu normal seyrinde oynuyorum, karakter birden koşmayı bırakıyor ve ben "W" tuşuna basılı tutsam bile koşmuyor. Tuşu bırakıp bir daha basmam lazım. Mouse için ise; adama nişan alıyorum ve sağ tık basılıyken bir anda bırakıyor kendi kendine. Sağ tıkı bırakıp bir daha basmak zorunda kalıyorum.
Hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Fiziksel bütün bağlantıları kontrol ettim. Origin Launcher'de farklı ayarlar denedim. Sadece BF oyunlarında bu sorun var. Hiçbir forumda çözümünü bulamadım imdat. BF oynamak istiyorum artık.
Aynı sorun bende de mevcut. Tahminimce Windows 11'den dolayı büyük ihtimal.
Çözüm: Program files / Origin dosyasına girip igo64.dll adlı dosyayı silmek.
Windows 11'i yüklediğim güne lanet olsun. W10'da hiçbir sorunum yoktu, sürekli yeni sorunlarla karşılaşıyorum w11'de. Bende bu dosya yok; ama arkadaşın sorununun aynısı bende var.
Windows 11'i yüklediğim güne lanet olsun. Windows 10'da hiçbir sorunum yoktu, sürekli yeni sorunlarla karşılaşıyorum W11'de. Bende bu dosya yok; ama arkadaşın sorununun aynısı bende var.
Bu dosyanın olmaması üzücü. Origin'e girip ayarlardan Origin in-Game başlığında seçenek kapalıysa açık. Açık ise kapalı yapıp deneyebilirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra da dosyanın olup olmadığını tekrar kontrol edebilirsin.